24 / 04 / 2024

New Bahçeşehir satılık!

New Bahçeşehir satılık!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

New Bahçeşehir satılık daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.



New Bahçeşehir projesinin çevresinde dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu, bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri, bir fen ve teknoloji lisesi bulunuyor.


New Bahçeşehir projesinde duş alanları, buhar banyosu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, cafe gibi sosyal seçenekleri yer alıyor. Proje 21 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 


New Bahçeşehir satılık daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 98 adet daire ve 6 adet dükkandan meydana gelen proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor.


New Bahçeşehir projesi Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.


New Bahçeşehir iletişim

Satış Ofisi Adres:Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel Esenyurt/İstanbul

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön