18 / 04 / 2024

New Bahçeşehir'in metrekaresi 3 bin 500 TL!

New Bahçeşehir'in metrekaresi 3 bin 500 TL!

Özyurtlar Şirketler Grubu Esenyurt-Bahçeşehir merkezli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Projedeki dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı lansmana özel 3.500 liradan satışa sunuluyor.



Sektörde 25 yılı geride bırakan şirket, 2015'in ilk projesi olan New Bahçeşehir'de satışlara başladı. Bugüne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar inşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, bugüne . kadar ağırlıklı olarak Esenyurt'ta konut projeleri inşa ettiklerini belirterek, Nlogo İstanbul'un ikinci etabı ile NEW Bahçeşehir projesini satışa açtıklarını söyledi. 


YÜZDE 60 PRİM YAPTI 


Nlogo istanbul 1. Etabından yatırımcının büyük kazanç elde ettiğini vurgulayan Özyurt. "Satışa dip fiyatlardan başlıyoruz ve yüksek prim garantisi vaat ediyoruz. Daha yapım aşamasındayken kazanmak isteyen herkesi lansman indiriminden faydalanmaya bekliyoruz. Nlogo İstanbul birinci etap mayıs ayında satışa çıktığında 1+1 dairelerin fiyatı 119 bin liraydı. Biz bugün 1+1 daireyi 199 bin liradan satışa sunuyoruz. Bu proje 10 ayda yüzde K 60 prim yaptı. Böyle bir kazanç hiçbir yatırım enstrümanında yok" dedi. 


TOKİ ve Emlak Konut GYO'nun geliştirdiği Bahçekent projeleri serisine bir yenisi daha ekleniyor. 

Bahçekent 1, Bahçekent Fora projelerinden sonra Cihan İnşaat imzasıyla inşa edilecek Avrupark Bahçekent'te ön talep toplama sürecinde sona yaklaşılıyor. 83 bin metrekare alan üzerinde hayat bulacak olan Avrupark Bahçekent'te 1.396 konut yer alacak. 86 adet ticari ünitenin de inşa edileceği projedeki daire tipleri ise 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 şekilde planlandı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projedeki en ucuz dairenin lansman dönemine özel 200 bin lira seviyesinden çıkması bekleniyor.


Metrekare birim fiyatı 3.500 TL 


NEW BAHÇEŞEHİR'İ hem aile sıcaklığını yaşamak, hem de konforlu ve eğlenceli bir hayat sürmek isteyenler için Bahçeşehir'in merkezinde hayata geçirdiklerini kaydeden Özyurt, "18 bin 500 metrekarelik inşaat alanında faaliyete geçen proje 21 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 tipinde toplam 98 adet daire ile 6 adet de dükkân bulunuyor. Projedeki dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı lansmana özel 3.500 lira" diye konuştu. 


Yeni Akit


Geri Dön