25 / 04 / 2024

New York Evleri Nef Gayrimenkul!

New York Evleri Nef Gayrimenkul!

Firma: Timur Gayrimenkul

New York Evleri Nef Gayrimenkul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerden oluşacak. Fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmayan projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.



New York Evleri Nef Gayrimenkul projesi Amerika New York Manhattan'da yükselecek. Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânları bulunana projede yüksek katlı otel ve konutlar yer alacak.


Nef İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan New York projesi 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projenin fiyatları ve ödeme planı henüz belli olmadı.


Foldhome konseptiyle geliştirilen Nef New York projesinin içerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerin yer alması öngörülüyor.


MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen Nef New York projesi 60 katlı olarak dizayn edildi.


New York projesinin 210 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edecek olan Nef İnşaat New York projesinin yanı sıra Chicago ve Miami'de eş zamanlı yeni projeler de planlıyor. 


New York Evleri Nef Gayrimenkul iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön