28 / 03 / 2024

New York Nef Evleri satış ofisi!

New York Nef Evleri satış ofisi!

Firma: Timur Gayrimenkul

New York Nef Evleri satış ofisi telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire tiplerinin 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak tasarlandığı proje 60 kat şeklinde yükseliyor.



New York Nef Evleri projesinde inşaat çalışmaları 2015 yılının sonunda başlayacak. İnşaat çalışmalarıyla birlikte satışlarının da başlayacağı planlanan proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.


New York Nef Evleri projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı şeklinde dizayn edildi.  Proje 60 kat şeklinde tasarlandı.


New York Nef Evleri projesi Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor. Bulunduğu bölgede dairelerin 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişen fiyatlardan başlangıç gösterdiği projede fiyatlar henüz netlik kazanmadı.


New York Nef Evleri projesi yüksek katlı otel ve konutlardan oluşacak. Toplam 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan proje Nef Gayrimenkul'ün Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.


New York Nef Evleri satış ofisi!

Telefon: 444 9 633


New York Nef Evleri iletişim

Web: http://www.nef.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön