19 / 04 / 2024

New York Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı 19 Ocak'ta!

New York Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı 19 Ocak'ta!

New York gayrimenkul piyasasındaki büyümeyi tartışmak üzere 19 Ocak 2016’da düzenlenecek, dünyanın önde gelen yabancı sektör liderlerinin katılacağı konferansa Türkiye’den de Eray Carbajo firması katılarak bir ilke imza atıyor.



Konferansta yer alacak panellerde; New York’taki başarılı gayrimenkul yatırımları ve projeleri, kültürel köprü için önemli oyuncular, açılım ve büyümeyi kolaylaştıran politika ve stratejiler ele alınacak.

 

Sektörden önemli isimlerin ve meclis üyelerinin konuşmacı olacağı bu etkinlikte, Türk kökenli tasarım ve mimarlık ofisi Eray Carbajo da konuşmacı olarak yer alacak.


New York ve İstanbul’da ofisleri olan, uluslararası projelerde çalışan Eray Carbajo, yabancı bir firma olarak kendi açılım tecrübelerini aktaracak ve yabancı yatırımcılarla çalışırken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden bahsedecek.

 

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası platformda gerçekleştirdiği projeler, aldığı ödüller ile büyük başarılara imza atan Eray Carbajo, Türkiye’yi küresel arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. New York merkez ofisleri ile bölgede önemli projeler yürüten Eray Carbajo, yurt dışında oluşan imkanlarla Türkiye’deki tüm tasarım ve üretici kümelerine fırsatlar sağlamayı hedefleyerek çalışmalarına devam ediyor. 


Geri Dön