28 / 03 / 2024

New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri Türkiye'de!

New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri Türkiye'de!

ABD gayrimenkul piyasasının deneyimli isimlerinden Keller Williams New York City Bölge Müdürlüğü Danışmanı Aylin Coleri, “ New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri ” için Türkiye’ye geliyor.



Levent’teki Keller Williams Platin Learning Center’da gerçekleşecek etkinlikte konuşacak Coleri, sektördeki bilgisi ve deneyimiyle ABD’de “hiç uyumayan şehir” olarak bilinen New York’taki yeni emlak fırsatlarını anlatacak. Milyon dolarlık villalar satan KW danışmanı Coleri, son dönemde artış gösteren New York’taki Türk yatırımları konusunda da önemli bilgiler verecek.


ABD’de Yabancı Yatırımcılar Sertifikası’na sahip olan usta emlak danışmanı Coleri, seminer boyunca “Türk emlak yatırımcılarını New York’ta bekleyen fırsatlar”, “New York’ta ev sahibi olmanın sırrı”, “New Yorker Türklerin (New York’lu Türklerin) Sayısı”, “Türklerin ABD’deki emlak yatırımlarının son dönemde artış gösterdiği yerler”, “Türklerin Amerikan emlak piyasasına artan ilgisinin sebepleri”, “Oturma müsaadesi almadan EB-5 yatırımcı vizesiyle ABD’de emlak sahibi olmak ve kira geliri elde etmek”, “ABD’deki evlerin Türkiye’ye kıyasla neden daha ucuz oluşu” gibi konularda katılımcıları aydınlatacak.


New York Üniversitesi’ndeki yüksek lisans eğitiminin ardından Tokyo Üniversitesi’nde de sanat ve tasarım doktorası yapan Coleri, 15 yıl boyunca birçok ödüllü mimarla çalıştıktan sonra gayrimenkul danışmanlık sektörüne yöneldi. New York’ta lüks konutlar üzerinde yoğunlaşarak, mimari yapı, bilgisi ve sektördeki deneyimiyle en çok aranan danışmanlar arasına girmeyi başardı.


KW New York Bölge Müdürlüğü’nün deneyimli ismi Aylin Coleri’nin Türk yatırımcıların son dönemdeki Amerikan emlak piyasasına artan ilgisini anlatacağı seminer 20 Ekim'de KW Platin Learning Center'da gerçekleştirilecek.


Geri Dön