29 / 03 / 2024

Newada Maltepe'de satılık daire fiyatları ne kadar?

Newada Maltepe'de satılık daire fiyatları ne kadar?

Firma: ML Yapı

Proje: Newada

Newada Maltepe'de satılık daire fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Newada Maltepe projesinde dairelerin satış fiyatları 436 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde hayata geçiriliyor olan  Newada  Rezidans projesi  ML Yapı  tarafından inşa ediliyor. Newada Maltepe'de satılık daire fiyatları ne kadar sorusundan önce projenin detaylarına yer verelim.


Newada Rezidans Maltepe projesinde kalan son 70 adet konutun satışları sürüyor. Newada Rezidans Maltepe projesi 2 blok olarak yükseliyor. Maltepe Newada Rezidans'ta blokların kat yüksekliği 20 ve 26 katlı olarak tasarlandı.


ML Yapı Newada Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Maltepe Newada Rezidans projesinde konut bedelinin yüzde 75'ine kadar konut kredisi kullanılarak ya da yüzde 25 peşinatla firma bünyesinde 24 ay sıfır faiz olarak ödemeler yapılıyor.



Newada Maltepe'de satılık daire fiyatları ne kadar?


Newada Maltepe de satılık daire fiyatları ne kadar?


Newada Maltepe'de satılık daire fiyatları ne kadar?


Newada Rezidans Maltepe projesinde dairelerin satış fiyatları 436 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Maltepe Newada Rezidans satış ofisi ile 0216 383 92 92 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Newada Rezidans Maltepe projesi içerisinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 



Newada Maltepe nerede?

Newada Maltepe adres : Altay Çeşme Mahallesi Saldıray Sokak, Maltepe - İstanbul



Newada Maltepe iletişim 

Telefon: 0216 383 92 92

Web adresi: www.newada.com.tr


projeye sor



Geri Dön