28 / 03 / 2024

Newista Life Başakşehir’de son 3 daire: Metrekaresi 2 bin 900 lira!

Newista Life Başakşehir’de son 3 daire: Metrekaresi 2 bin 900 lira!

Firma: Hasoğlu Yapı

Proje: Newista Life Başakşehir

Hasoğlu Yapı’nın , İstanbuldaki projelerinden biri olan Newista Life Başakşehir’de, teslime sadece 3 ay kaldı. Hasoğlu Yapı İstanbul Başakşehir’de başlattığı ve 43 özel daireden oluşan butik projesi Newista Life Aralık ayında yaşama başlıyor.





Newista Life projesindeki cadde üzeri mağazaların bir çoğu , gözde markalarla başakşehir bölgesinin değerine değer katıyor. Projede kalan son 3 daire ise yeni sahiplerini bekliyor.


Proje bünyesinde göze çarpan en önemli detaylardan biri de 3 bin metrekarelik Grossmarket. Toplam 52 mağazadan oluşan Alışveriş Merkezi, “Açıkhava” konsepti ile inşa ediliyor. Gerek proje sakinlerine gerekse bölgede yaşayan yüz binlerce kişiye açıkhavada alışveriş yapma olanağı sunan projenin inşası tamamlanıyor.  Açık AVM üzerinde tek blokta yer alan daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 seçenekleriyle her kesime hitap ediyor. Mimari tasarımda estetiğin konforla buluştuğu Newista Life’ta, tüm daire tiplerinin teraslı seçenekleri de var. 

6 bin 748 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projenin 3 bin 996 metrekaresi peyzaj alanlarına ayrıldı. Newista Life, mimari tasarımı ve AVM ile birlikte şehirli bir yaşam alanı yaratırken; peyzaj alanları ile de doğa dostu yaklaşımını ortaya koyuyor.    


Proje  bölgedeki en uygun metrekare fiyatlarına sahip olma özelliği ile de dikkat çekiyor. Aralık 2013’te teslim edilecek olan Life , 43 dairesinin yanısıra ticari birimler ile yatırımcılarına karlı bir yatırım fırsatı sunuyor. 



Telefon: 0216 537 66 66

Web Adresi: www.hasogluyapi.com




projeye sor



Geri Dön