16 / 04 / 2024

Newjoy yeni serisini İsmob'ta tanıtacak!

Newjoy yeni serisini İsmob'ta tanıtacak!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratacak olan yeni serisini İsmob'ta tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.



Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratacak olan yeni serisini İsmob'ta tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. 'Özgürce Yaşa'  mottosu ile oluşturulan yeni seri, fonksiyonellik ve özgürlüğü buluşturan yepyeni bir akımın habercisi. Sektörün hızla büyüyen markası Newjoy'un özgür dünyasını İsmob'ta Hall 5, Stand 521'de ziyaret edebilirsiniz. 

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, yeni neslin tüketim alışkanlıklarını dikkate alarak oluşturduğu yeni koleksiyonu ile sektörde fark yaratmaya hazırlanıyor. Bebek ve genç mobilyası alanında üretim gerçekleştirerek uzmanlaşan marka, kaliteli, fonksiyonel ve çevreci üretim anlayışı ile modern dünyanın yeni nesil çocuklarına özel üretim gerçekleştiriyor. Bebek ve genç grubunda geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olan Newjoy, gençlerin birey olarak farklı zevkleri, bakış açıları, ve hayal dünyaları olduğundan yola çıkarak sadece onlara özel mobilya ve aksesuarları yine onların alışveriş zevklerine hitap eden konsept mağazalarda eğlenceli bir tarz ile satışa sunuyor.


Konsept mağazalarda franchise sistemiyle büyüyor...

Franchise sistemi ile hızla büyüyen ve kısa sürede 60 mağazaya ulaşan Newjoy, koleksiyon çeşitliği, satış sonrası kaliteli hizmet anlayışı ve verdiği destekler ile yatırımcısına da kazandırıyor. Teknolojik alt yapısı, geniş ürün-fiyat alternatifleri, yatırım danışmalıkları ve karlılıklar ile yatırımcısı ile kol kola büyüyen Newjoy, 2016 yılında 85 mağaza, önümüzdeki beş yıllık süreçte de Türkiye'de 150 mağazanın yanı sıra ihracat yaptığı ülke sayısını 40'a ulaştırmayı hedefliyor. 


Bebek ve genç mobilyasında yenilikçi, özgün ve fonksiyonel çözümler

Teknolojik altyapısı ve ürün çeşitliliği ile bebek ve genç mobilyası sektörünün iddialı oyuncularından biri haline gelen Newjoy, üretimde kalite anlayışı ve ürün çeşitliği ile anne ve çocuğun ortak zevkine hitap eden tasarımlar geliştiriyor. Kaliteli, uzun ömürlü ve çevreci ürünleri ile özgün tasarımlar geliştiren marka,gelecek nesillere sağlıklı uyku ve keyifli yaşam alanları oluşturuyor.  Kısa sürede oluşturduğu60konsept mağaza ile sektörün en hızlı büyüyen markası haline gelen Newjoy, 27 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile bir dünya markası olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Sakarya-Hendek'te 40.000 metrekare açık, 17.000 metrekare kapalı alana sahip fabrikada, son teknoloji makineler ile her yıl onlarca yeni koleksiyon geliştiren marka, İsmob'ta Hall 5, Stand 521'deyeni işbirliklerine imza atacak. 


Geri Dön