26 / 04 / 2024

Next Level AVM başkentlilerin yeni buluşma noktası oldu!

Next Level AVM başkentlilerin yeni buluşma noktası oldu!

Next Level AVM Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara'nın ilk karma kullanımlı projesi Next Level, ilklerin AVM'si olarak 24 Ekim'den bugüne kadar binlerce kişiyi ağırladı...



Açık hava konsepti, güçtü ve yenilikçi mağaza karması, müstakil sinema binası ve i farklı damak tatlarına hitap eden kafe ve restoranlarıyla Ankara'nın yeni buluşma adresi Next Level AVM, toplam 145 mağazaya ev sahipliği yapıyor. Ankara'da ilk kez 20 seçkin markayı bir araya getirdiklerini söyleyen AVM Müdürü Şafak Aksöyek,, Toros, LIU JO, Victoria's Secret, Superkids, Kiva, Keıfi ve Go Mongo'nun An karandaki ilk mağazalarını Next Level AVM'de açtığını ifade etti. Next Level AVM'nin hem açık hava podyum katında, hem de food eourt'ta bulunan kafe ve restoranlarıyla fark yarattığını belirten Aksöyek Toros, şöyle devam etti: "Podyum katımızda büyük bölmelerle restoranlanmız hizmet veriyor. Katımızda ziyaretçilerimiz adeta kendilerini podyumda yürüyerek şık bir restorana giriyor gibi hissediyor. Çocuktan da unutmayan AVM, bin metrekarelik çocuk oyun alanı ile miniklerin keyifli vakit geçirmelerini hedefliyor. Ankara'nın yeni buluşma adresi Next Level Alışveriş Merkezi, 2014'ü Range Rover Sport 3,0 SDV6 sürpriziyle karalıyor. 


Next Level Alışveriş Merkezi'nden 31 Ocak tarihine kadar toplam 150 TL ve katlarında alışveriş yapanlar 2013 modet yeni Range Rover Sport 3.0 SDV 6 kazanma şansı elde edecek. Yeni Range Rover Sport, Türkiye'de sadece Next Level AVM ve Borusan bayilerinde sergileniyor. 


Müjgan Kaya/Habertürk Gazetesi  Ankara  eki


Geri Dön