20 / 04 / 2024

Next Level AVM!

Next Level AVM!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Next Level AVM projesi Ankara Söğütözü'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Next Level AVM detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...




Next Level projesi  Pasifik İnşaat  tarafından  Ankara  Söğütözü bölgesinde hayata geçiriliyor.  Next Level  AVM ve rezidans alanlarından meydana geliyor. Next Level Ankara projesi 65 rezidans daire, 45 suit daire, 133 ofisten oluşuyor.


Ankara Next Level metrekare satış fiyatı 7 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor. Pasifik İnşaat Next Level teslim tarihi 2013 Eylül ayı olarak belirtiliyor. Next Level Ankara ödemeleri banka kredili olarak ya da firma bünyesinde yapılıyor.


Next Level AVM projesinin içerisinde cafe, restoran ve alışveriş alanları yer alacak. Ünlü markaların mağazalarının olacağı Next Level AVM projesi içerisinde 2 bin 500 metrekare alana sahip bir sinema salonu bağımsız bina olarak inşa edilecek.


Çeşitli eğlence alanlarının da oluşturulacağı Next Level AVM kiralık mağaza bilgileri için www.avmmfipartners.com.tr internet sitesi üzerinden irtibata geçerek bilgi alınıyor.


Next Level AVM nerede?

Next Level AVM adres : Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara


Ankara Next Level Residence iletişim

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön