19 / 04 / 2024

Next Level Çayyolu satışta! 2018'in son çeyreğinde teslim!

Next Level Çayyolu satışta! 2018'in son çeyreğinde teslim!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level Çayyolu

Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik İnşaat, Ankara’nın en prestijli konut bölgesi Çayyolu'nun tam merkezinde yeni bir Next Level'a imza atıyor. 500 milyon TL'lik yatırımla yükselen projenin 2018’in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.



Türkiye’nin yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik İnşaat, Ankara’nın en prestijli konut bölgesi Çayyolu’nun tam merkezinde yeni bir Next Level'a imza atıyor.  Pasifik İnşaat  güvencesi ve kalitesi, Next Level tasarım anlayışı, sıra dışı mimarisi ve detaylardaki inceliğiyle Ankara’ya değer katacak olan Next Level Çayyolu, her zevke uygun 429 konut ve altı mağazadan oluşuyor. Toplam arsa alanı 42 bin 184 metrekare, inşaat alanı ise 166 bin metrekare olan Next Level Çayyolu, 500 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiyor. Mart 2016’da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu’nun 2018’in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 


Next Level Çayyolu satışta! 2018 in son çeyreğinde teslim!


Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu’nda sadece bir konut projesi değil, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. Çayyolu’nun Ankara’nın en hızlı gelişen ve değer kazanan önemli konut bölgelerinden biri olduğunu hatırlatan Fatih Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: 


Next Level Çayyolu satışta! 2018 in son çeyreğinde teslim!


“Next Level Ankara’nın başarısı sonucunda gelen yoğun istek üzerine Next Level tarzını bir konut projesine taşıma fikri ortaya çıktı. Ardından, konut projesi talep edenlerin beklentilerine cevap verebilecek ve aile yaşamına uygun en iyi araziyi araştırdık. Ankara’nın en önemli konut bölgesi Çayyolu’nda, Çayyolu Rekreasyon Vadisi’nin içindeki arazide projeyi geliştirmeye karar verdik. Hem şehrin olanaklarının içinde hem de şehrin karmaşasının dışında, doğayla iç içe bir yaşam vaat eden Next Level Çayyolu, pek çok üniversiteye, özel okula, sosyal yaşam alanlarına ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor.” 


“92 farklı konut tipiyle her zevke uygun yaşam tarzı sunuyoruz”

Next Level Çayyolu’nda 429 konutta 92 farklı konut tipi olduğunu belirten Fatih Erdoğan, projenin kendi içinde farklı yaşam alanları barındırdığını ifade etti. Next Level Çayyolu’nda villa, loft, penthouse ve birbirinden farklı birçok daire tipi bulunduğuna dikkat çeken Fatih Erdoğan, “Farklı mimarilerdeki alternatiflerle genç çiftlerden çocuklu ailelere, geniş ve ferah yaşamı sevenlerden fonksiyonelliğe önem verenlere kadar her zevke uygun yaşam tarzını 3+1’den 7,5+2’ye kadar değişen seçeneklerle sunuyoruz” dedi.

Next Level Çayyolu’nda da Brigitte Weber ile çalıştıklarını vurgulayan Fatih Erdoğan, yaşam başladığında, detaylara gösterdikleri özenin hayatı nasıl kolaylaştırdığının daha net anlaşılacağını ifade etti. Her detayın ‘önce fonksiyon, sonra estetik’ anlayışıyla tasarlandığını anlatan Fatih Erdoğan, metrekare büyüklüğüne değil, tüm alanların en verimli şekilde kullanılmasına özen gösterdiklerini belirtti. Yemyeşil doğayla çevrili Next Level Çayyolu’nun sıra dışı mimarisiyle fark yarattığını belirterek, şunları söyledi:


Next Level Çayyolu satışta! 2018 in son çeyreğinde teslim!


“Özel teraslar, güzel bahçeler, komşularla sıcak ilişkiler kurmanızı sağlayacak yemek okulu gibi olanaklar, havuz, squash ve kapalı basketbol sahası gibi benzersiz seçenekler, yaşamı kolaylaştıran mağazalar, projenin ortasında yer alan 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı ve keyifli yürüyüş yolları ile sakinlerimizin hayatın tadını çıkarmasını amaçladık. Next Level Çayyolu’nda, site konforu içinde müstakil ev rahatlığı sunduğumuz gibi, konutların kullanım olarak fonksiyonel olmasına da çok dikkat ettik. Örneğin, pencereleri, doğal ışığı en çok alacak ve yerden tavana cam olacak şekilde tasarladık. Kış aylarında cam önlerinde yoğunlaşan soğuğu önlemek için bu camların önüne gelecek şekilde zemine konvektörler koyduk. Sizin aklınıza bile gelmeyecek pek çok detayı hayatınızı kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için tek tek düşündük.”

Şehrin içinde nefes aldıran doğal yaşam alanı

Next Level Çayyolu’ndaki en büyük keyiflerden birinin de projenin merkezinde yer alan 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı olduğunu ifade eden Fatih Erdoğan, yürüyüş yolları, piknik alanları, açık hava sineması ve dinlenme alanlarının projeye ayrı bir değer katacağını söyledi. Fatih Erdoğan, projenin, 101 dönüm orman ve 191 dönüm Çayyolu Rekreasyon Vadisi’yle harmanlanan, şehrin içinde nefes aldıran bir doğal yaşam alanı sunduğuna dikkat çekti.

Next Level Çayyolu’ndaki yer alan sosyal tesislerin Next Level Management tarafından yönetileceğini ve tüm sakinlere açık olduğunu ifade eden Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu’nda yer alan tüm konutlara iki araçlık kapalı otopark alanı verdiklerini söyledi. 

Villaların ve loftların tamamında kişiselleştirilmiş özel otopark alanları oluğunu hatta bazı villalarda bu otoparklardan dairelere direkt giriş sağlanacağını belirten Fatih Erdoğan, tüm dairelere özel depolama alanları ayırdıklarını anlattı. 

Next Level Çayyolu’nun mimarı Brigitte Weber, projeyi geliştirirken arazinin topoğrafik özelliklerinden etkilendiklerini söyledi. Arazi özelliklerinin tasarımı, peyzajı ve dairelerin konumlandırılmasını belirlediğini anlatan Brigitte Weber, “Özellikle alçak blokların bulunduğu adalarda, özel bahçeler ve çatı bahçelerinde müstakil bir hayatın yaşanabileceği konutlar tasarladık. Komşuluk ilişkilerini güçlendirecek sosyal tesislerin, peyzajın içinde yer aldığı bir yaşam tarzı sunmaya özen gösterdik. Daire içlerinde farklı stil ve malzemeler kullandık. Next Level Çayyolu’nda tüm mekânları sakinlerimize huzur ve konfor sağlayacak en ince detayları düşünerek tasarladık” dedi.



Next Level Çayyolu satışta! 2018 in son çeyreğinde teslim!


NEXT LEVENT ÇAYYOLU PROJE KÜNYESİ


Proje ismi: Next Level Çayyolu

Arsa sahibi:  Ankara  Büyükşehir Belediyesi

Yatırımcı: Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş.

Mimari proje: Brigitte Weber Mimarlık Teslim tarihi: 2018’in son çeyreği Ada: 28861/1-29623/1-28864/1 Emsal: 1,8 Arsa: 42.184 metrekare

Toplam inşaat alanı: 166.000 metrekare

Toplam yeşil alan: 15.315 metrekare(5.000 metrekaresi özel çim etkinlik alanı)

Statik proje: Kınacı Mühendislik

Mekanik proje: Okutan Mühendislik

Elektrik projesi: Yurdakul Mühendislik

Yangın danışmanı: Etik Mühendislik

Peyzaj projesi: MD Peyzaj

Trafik danışmanı: 2A Grup Danışmanlık

Zemin etüdü: Toker Sondaj ve İnşaat Mühendislik



Web: http://www.nextlevelcayyolu.com/


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Next Level Çayyolu, 429 konut ve 6 mağazadan oluşuyor. Toplam arsa alanı 42 bin 184 metrekare, inşaat alanı ise 166 bin metrekare olan Next Level Çayyolu, 500 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiyor. Mart 2016’da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu’nun 2018’in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 


Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu’nda sadece bir konut projesi değil, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. Next Level Çayyolu’nda 429 konutta 92 farklı konut tipi olduğunu belirten Fatih Erdoğan, projenin kendi içinde farklı yaşam alanları barındırdığını ifade etti. Next Level Çayyolu’nda villa, loft, penthouse ve birbirinden farklı birçok daire tipi bulunduğuna dikkat çeken Fatih Erdoğan, “Farklı mimarilerdeki alternatiflerle her zevke uygun yaşam tarzını 3+1’den 7,5+2’ye kadar değişen seçeneklerle sunuyoruz” dedi.


Milliyet


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


İçinde 429 konut bulunan ve 500 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Ankara’daki  Next Level Çayyolu  projesi 5 bin liradan satışa çıktı


Pasifik İnşaat, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Çayyolu rekreasyon alanı içinde yer alan Next Level Çayyolu projesinin satışlarına başladı. 500 milyon lira yatırım bedeline sahip projede 429 konut bulunuyor.


2018'İN İLK ÇEYREĞİNDE TESLİM

Villa, loft, 7.5+2 gibi dairelerin satışa çıktığı projenin metrekare satış fiyatı ise 5 bin lira. 6 adet mağazanın da bulunduğu projenin teslimi 2018'in son çeyreğinde yapılacak. 42 bin metrekarelik arazi üzerine yapılan projedeki konutlarda mimari brüt denilen dairenin kendi alanlarını fiyatlandıran yöntemi kullanılacak. Böylece, ortak alanlar, asansör boşlukları gibi bölümler satış fiyatına dahil edilmeyecek. Projedeki konutların büyüklüğü ise 156 ile 448 metrekare arasında değişiyor.


İSTANBUL'A DA GELECEK

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "2 projeye daha başlayacağız. Bunlardan biri EGO projesi. Ankara'nın en büyük arazisi üzerinde yükselecek. Diğer proje ise Dikmen Vadisi'nde. Projeye 2017'nin ilk aylarında başlamayı planlıyoruz" dedi. Erdoğan, markayı İstanbul'a da getirmeyi planladıklarını, ilgilendikleri lokasyonlar olduğunu ve görüşmelerinin devam ettiğini kaydetti.


Sabah




Haber İstiklal Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Pasifik inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, 'Next Level Çayyolu' projesinin sadece bir konut projesi olmadığını belirterek, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. 


Pasifik İnşaat, Mart 2016'da başlayan ve 2018'de bitecek "Next Level Çayyolu" projesini tanıttı. Ankara'nın Çayyolu İlçesinde hayata geçirilecek projeyi anlatan Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu'nda sadece bir konut projesi değil, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. 


Çayyolu'nun Ankara'nın en hızlı gelişen ve değer kazanan önemli konut bölgelerinden biri olduğunu hatırlatan Fatih Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Next Level Ankara'nın başarısı sonucunda gelen yoğun istek üzerine Next Level tarzını bir konut projesine taşıma fikri ortaya çıktı. Ardından, konut projesi talep edenlerin beklentilerine cevap verebilecek ve aile yaşamına uygun en iyi araziyi araştırdık. 


Ankara'nın en önemli konut bölgesi Çayyolu'nda, Çayyolu Rekreasyon Vadisi'nin içindeki arazide projeyi geliştirmeye karar verdik. Hem şehrin olanaklarının içinde hem de şehrin karmaşasının dışında, doğayla iç içe bir yaşam vaat eden Next Level Çayyolu, pek çok üniversiteye, özel okula, sosyal yaşam alanlarına ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor" dedi. 


"HER İHTİYACA CEVAP VEREN YENİ BİR YAŞAM ALANI" 


Next Level Çayyolu'nda 429 konutta 92 farklı konut tipi olduğunu belirten Fatih Erdoğan, projenin kendi içinde farklı yaşam alanları barındırdığını ifade etti. Next Level Çayyolu'nda da Avusturyalı mimar Brigitte Weber ile çalıştıklarını vurgulayan Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu'nda, yaşam başladığında, detaylara gösterdikleri özenin hayatı nasıl kolaylaştırdığının daha net anlaşılacağını ifade etti. Her detayın 'önce fonksiyon, sonra estetik' anlayışıyla tasarlandığını anlatan Fatih Erdoğan, metrekare büyüklüğüne değil, tüm alanların en verimli şekilde kullanılmasına özen gösterdiklerini belirtti. Yemyeşil doğayla çevrili Next Level Çayyolu'nun sıra dışı mimarisiyle fark yarattığını belirterek, şunları söyledi:


 Next Level Çayyolu'nun mimarı Brigitte Weber, projeyi geliştirirken arazinin topoğrafik özelliklerinden etkilendikleri ni söyledi. Arazi özelliklerinin tasarımı, peyzajı ve dairelerin ko numlandırılmasını belirlediğini anlatan Brigitte Weber, "Özellik le alçak blokların bulunduğu adalarda, özel bahçeler ve çatı bahçelerinde müstakil bir hayatın yaşanabileceği konutlar ta şarladık. Komşuluk ilişkilerini güçlendirecek sosyal tesisle rin, peyzajın içinde yer aldığı bir yaşam tarzı sunmaya özen gösterdik. Daire içlerinde farklı stil ve malzemeler kul landık. Next Level Çayyolu'nda tüm mekânları sa kinlerimize huzur ve konfor sağlayacak en ince detayları düşünerek tasarla dik" dedi. 


Özel teraslar, güzel bahçeler, komşularla sıcak ilişkiler kurmanızı sağlayacak yemek okulu gibi olanaklar, havuz, squash ve kapalı basketbol sahası gibi benzersiz seçenekler, yaşamı kolaylaştıran mağazalar, projenin ortasında yer alan 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı ve keyifli yürüyüş yolları ile sakinlerimizin hayatın tadını çıkarmasını amaçladık. Next Level Çayyolu'nda, site konforu içinde müstakil ev rahatlığı sunduğumuz gibi, konutların kullanım olarak fonksiyonel olmasına da çok dikkat ettik. Örneğin, pencereleri, doğal ışığı en çok alacak ve yerden tavana cam olacak şekilde tasarladık. Kış aylarında cam önlerinde yoğunlaşan soğuğu önlemek için bu camların önüne gelecek şekilde zemine konvektörler koyduk. S.zin aklınıza bile gelmeyecek pek çok detayı hayatınızı kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için tek tek düşündük." dedi. Next Level Çayyolu'ndaki en büyük keyiflerden birinin de projenin merkezinde yer alan 5 bin metrekalik çim etkinlik alanı olduğunu ifade eden Fatih Erdoğan, yürüyüş yolları, piknik alanları, açık hava sineması ve dinlenme alanlannın projeye ayrı bir değer katacağını söyledi. 

Next Level Çayyolu'ndaki yer alan sosyal tesislerin Next Level Management tarafından yönetileceğini ve tüm sakinlere açık olduğunu ifade eden Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu'nda yer alan tüm konutlara iki araçlık kapalı otopark alanı verdiklerini söyledi. Villaların ve lortların tamamında kişiselleştirilmiş özel otopark alanları oluğunu hatta bazı villalarda bu otoparklardan dairelere direkt giriş sağlanacağını belirten Fatih Erdoğan, tüm dairelere özel depolama alanları ayırdıklarını anlattı. 





İstiklal Gazetesi



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Pasifik İnşaat, ailelere hitap eden Next Level Çayyolu projesini satışa çıkardı. 500 milyon lira yatırımla hayata geçen projede 429 konut yer alıyor


PASİFİK İnşaat, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait 190 bin metrekarelik Çayyolu rekreasyon alanı içerisinde Next Level Çayyolu projesinin satışlarına başladı. 500 milyon lira yatırım bedeline sahip projede 429 konut bulunuyor.

 

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Çayyolu’nun Ankara’nın en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgelerinden biri olduğunu belirterek, “Gelen yoğun istek üzerine Next Level tarzını bir konut projesine taşıma fikri ortaya çıktı. Ardından, konut projesi talep edenlerin beklentilerine cevap verebilecek ve aile yaşamına uygun en iyi araziyi araştırdık. Çayyolu’nda, Çayyolu Rekreasyon Vadisi’nin içindeki arazide projeyi çeliştirmeye karar verdik” dedi.

 

İki proje hazırlığı

 

Ankara’da yatırımlarına devam edeceklerini vurgulayan Fatih Erdoğan, “2 yeni projeye daha başlayacağız. Bunlardan biri EGO projesi. Ankara’nın en büyük arazisi üzerinde yükselecek” dedi. Pasifik İnşaat, Emlak Konut GYO’nun EGO Garajı ihalesini Çiftay ile birlikte 1 milyar 258 milyon 315 bin TL teklifiyle kazanmıştı. Diğer projelerinin  Dikmen Vadisi’nde yer aldığını kaydeden Erdoğan, “Projeye 2017’ni ilk aylarında başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

92 farklı daire sunuyor

 

NEXT Level Çayyolu projesinde 92 farklı tipte 3+1’den 7.5+1’e kadar daire bulunuyor. Projede normal dairelerin yanı sıra loft, penthouse ve villa seçenekleri de var. Projede metrekare fiyatları 5 bin liradan başlıyor. İnşaatına başlanan proje 2018’in son çeyreğinde teslim edilecek.

 

5 dönümlük çim alan var

 

NEXT Level Çayyolu’nun merkezinde 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı olduğunu ifade edan Fatih Erdoğan, projenin, 101 dönüm orman ve 191 dönüm Çayyolu Rekreasyon Vadisi’yle harmanlanan, şehrin içinde nefes aldıran bir doğal yaşam alanı sunduğuna dikkat çekti.

 

Vatan




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Pasifik İnşaat'ın Ankara Çayyolu'nda hayata geçirdiği Next Level Çayyolu projesinde satışlar başladı. 500 milyon lira yatırım değerine sahip projede 429 konut yer alıyor. Evlerin metrekare fiyatları ise 5 bin liradan başlıyor. Next Level'da hiç peşinatsız, 30 ay vade farksız taksitle konut sahibi olmak mümkün. Projede evlerin 2018'in son çeyreğinde yapılması planlanıyor. 



Posta


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı

PASİFİK İnşaat, Ankara’nın en prestijli konut bölgesi Çayyolu’nun tam merkezinde “Next Level” projesine imza atıyor.


429 konut ve 6 mağazadan oluşan proje, toplam 42 bin 184 metrekare alanda 500 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiyor. Mart 2016’da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu’nun 2018’in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Next Level Çayyolu’nun sadece bir konut projesi olmadığını anlatan Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, şu bilgileri verdi: “Konut projesi talep edenlerin beklentilerine cevap verebilecek ve aile yaşamına uygun en iyi araziyi araştırdık. Ankara’nın en önemli konut bölgesi Çayyolu’nda, Çayyolu Rekreasyon Vadisi’nin içindeki arazide projeyi geliştirmeye karar verdik. Hem şehrin olanaklarının içinde hem de şehrin karmaşasının dışında, doğayla iç içe bir yaşam vaat eden Next Level Çayyolu, pek çok üniversiteye, özel okula, sosyal yaşam alanlarına ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor.” 


92 FARKLI KONUT


Next Level Çayyolu’nda 429 konutta 92 farklı konut tipi olduğunu belirten Fatih Erdoğan, projenin kendi içinde farklı yaşam alanları barındırdığını ifade etti. Next Level Çayyolu’nda villa, loft, penthouse ve birbirinden farklı birçok daire tipi bulunduğuna dikkat çeken Fatih Erdoğan, “Farklı mimarilerdeki alternatiflerle genç çiftlerden çocuklu ailelere, geniş ve ferah yaşamı sevenlerden fonksiyonelliğe önem verenlere kadar her zevke uygun yaşam tarzını 3+1’den 7.5+2’ye kadar değişen seçeneklerle sunuyoruz” dedi. Next Level Çayyolu’nda da Brigitte Weber ile çalıştıklarını vurgulayan Fatih Erdoğan, yaşam başladığında, detaylara gösterdikleri özenin hayatı nasıl kolaylaştırdığının daha net anlaşılacağını ifade etti.


DOĞAL YAŞAM ALANLARI SUNUYOR


NEXT Level Çayyolu’ndaki en büyük keyiflerden birinin de projenin merkezinde yer alan 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı olduğunu ifade eden Fatih Erdoğan, yürüyüş yolları, piknik alanları, açık hava sineması ve dinlenme alanlarının projeye ayrı bir değer katacağını söyledi. Fatih Erdoğan, projenin, 101 dönüm orman ve 191 dönüm Çayyolu Rekreasyon Vadisi’yle harmanlanan, şehrin içinde nefes aldıran bir doğal yaşam alanı sunduğuna dikkat çekti. Next Level Çayyolu’ndaki yer alan sosyal tesislerin Next Level Management tarafından yönetileceğini ve tüm sakinlere açık olduğunu ifade eden Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu’nda yer alan tüm konutlara iki araçlık kapalı otopark alanı verdiklerini söyledi. Villaların ve loftların tamamında kişiselleştirilmiş özel otopark alanları oluğunu hatta bazı villalarda bu otoparklardan dairelere direkt giriş sağlanacağını belirten Fatih Erdoğan, tüm dairelere özel depolama alanları ayırdıklarını anlattı.


Hürriyet


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı


İSTANBUL Pasifik İnşaat, Next Level Ankara ve Loft Ofis'in ardından sosyal konut karşılığında belediyeden aldığı Çayyolu'ndaki yeni projesine başladı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek Next Level Çayyolu isimli projede 92 farklı tipte 429 konut ve 6 adet mağaza bulunuyor. 3+1'den 7.5+2'ye kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Next Level Çayyolu'nun 2018'in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Mart ayında inşaatın başladığı proje, 42 bin 184 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. 


Metrekaresi 5 bin TL Projenin tanıtım toplantısında konuşan Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level'ın gayrimenkul sektöründe marka haline geldiğini belirterek, "İnsanlar aile projesi istedi. Biz de bu talebi karşılamak için konut projesi geliştirelim dedik. Çayyolu bölgesi Ankara'nın konut adına en güzel bölgesi olarak görülüyor" dedi. Projenin 101 dönüm orman olan 191 dönümlük rekreasyon alanında yer aldığını ifade eden Erdoğan, metrekare fiyatının 5 bin TL civarında olduğunu söyledi. Next Level Ankara'nın 3.5 yılda metrekare fiyatının 5 bin 300 TL'den 10 bin TL'ye çıktığını söyleyen Erdoğan, Çayyolu projesinde de benzer primi yakalayacaklarını ifade etti. Erdoğan, "Farklı mimarilerdeki alternatiflerle her zevke uygun seçenekler sunuyoruz. Bu anlamda konutun Next Level'ı diyebiliriz" dedi. 2017'de iki projeye daha başlayacaklarını ifade eden Erdoğan, projelerden birinin Ego olacağını, diğerinin de Dikmen Vadisi'nde hayata geçirileceğini kaydetti. İstanbul'da da proje yapmak istediklerini belirten Erdoğan, "Üzerinde çalıştığımız birkaç yer var" dedi. Erdoğan ayrıca, arsa karşılığı Mamak'ta yapılacak 1117 sosyal konutun inşaatının da sürdüğünü belirtti. 


Dünya



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Pasifik İnşaat, Ankara'nın en prestijli konut bölgesi Çayyolu'nun tam merkezinde yeni bir Next Level'a imza atıyor. Next Level Çayyolu, her zevke uygun 429 konut ve altı mağazadan oluşuyor. Toplam arsa alanı 42 bin 184 metrekare, inşaat alanı ise 166 bin metrekare olan proje, 500 milyon TLlik yatırımla hayata geçiyor. Mart 2016'da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu'nun 2018' son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 


Akşam




Haber Milli Gazete Gazetesi'nde şu şekilde  yer aldı...



Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik inşaat, Ankara'nın en prestijli konut bölgesi Cayyolu'nun tam merkezinde yeni bir Next Level'a imza atıyor. 


PASİFİK İnşaat güvencesi ve kalitesi, Next Level tasarım anlayışı, sıra dışı mimarisi ve detaylardaki inceliğiyle Ankara'ya değer katacak olan Next Level Çayyolu, her zevke uygun 429 konut ve altı mağazadan oluşuyor. Toplam arsa alanı 42 bin 184 metrekare, inşaat alanı ise 166 bin metrekare olan Next Level Çayyolu, 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiyor. Mart 2016'da inşaatına başlanan Next Level Cayyolu'nun 2018'in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu'nda sadece bir konut projesi değil, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. 


ARTIK HER YER YAKIN... 


Cayyolu'nun Ankara'nın en hızlı gelişen ve değer kazanan önemli konut bölgelerinden biri olduğunu hatırlatan Fatih Erdoğan, "Next Level Ankara'nın başarısı sonucunda gelen yoğun istek üzerine Next Level tarzını bir konut projesine taşıma fikri ortaya çıktı. Ardından, konut projesi talep edenlerin beklentilerine cevap verebilecek ve aile yaşamına uygun en iyi araziyi araştırdık. Ankara'nın en önemli konut bölgesi Çayyolu'nda, Çayyolu Rekreasyon Vadisi'nin içindeki arazide projeyi geliştirmeye karar verdik. Hem şehrin olanaklarının içinde hem de şehrin karmaşasının dışında, doğayla iç içe bir yaşam vaat eden Next Level Çayyolu, pek çok üniversiteye, özel okula, sosyal yaşam alanlarına ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor" dedi. 





Milli Gazete



Haber Yeni Asya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TÜRKİYE'NİN yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik İnşaat, Ankara'nın en prestijli konut bölgesi Çayyolu'nun tam merkezinde yeni bir Next Level'a imza atıyor. Mimar Briggitte Weber'in üstlendiği Next Level tasarım anlayışı ve sıra dışı mimarisi ile Ankara'ya değer katacak. Next Level Çayyolu, her zevke uygun 429 konut ve altı mağazadan oluşuyor. 


Toplam arsa alanı 42 bin 184 metrekare, inşaat alanı ise 166 bin metrekare olan proje, 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiyor. Mart 2016'da inşaatına başlanan projenin 2018'in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu'nda sadece bir konut projesi değil, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. Çayyolu'nun Ankara'nın en hızlı gelişen ve değer kazanan önemli konut bölgelerinden biri olduğunu hatırlatan Fatih Erdoğan, "Projemizde her zevke uygun yaşam tarzını 3+1'den 7,5+2'ye kadar değişen seçeneklerle sunuyoruz. Metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor. Hiç peşinat almıyoruz. 30 ay vade yapıyoruz. Projemizde site konforu içinde müstakil ev rahatlığı sunuyoruz" dedi. 


Yeni Asya




Haber Aydınlık Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Pasifik İnşaat, Ankara Çayyolu'ndaki yeni projesi Next Level'i basına tanıttı. Projeye ilişkin bilgi veren Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, 429 konut ve altı mağazadan oluşan projenin, 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçeceğini belirtti. Mart 2016'da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu'nun 2018'in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 




Aydınlık Gazetesi




Haber Hürriyet Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ankara'nın prestijli konut bölgelerinden biri olan Çayyolu'nda, Pasifik İnşaat'ın hayata geçildiği Next Level Çayyolu'nun lansman toplantısı dün gerçekleştirildi. 


JW Marriott Hotel'de düzenlenen etkinlikte 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen ve Çayyolu'nun merkezinde 429 konut ve altı mağazadan oluşan Next Level Çayyolu tanıtıldı. Mart 2016'da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu'nun 2018'in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 


HER ZEVKE UYGUN ALTERNATİF 


Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu'nun kendi içinde farklı yaşam alanları barındırdığını ve 429 konutta 92 farklı konut tipi olduğunu belirtti. Projede: villa, loft, penthouse ve birbirinden faıklı biıçok daire tipi bulunduğuna dikkat çeken Erdoğan, "Farklı mimarilerdeki alternatiflerle genç çiftlerden çocuklu ailelere, geniş ve ferah yaşamı sevenlerden fonksiyonellige önem verenlere kadar her zevke uygun yaşam tarzını 3+1'den 7.5+2'ye kadar değişen seçeneklerle sunuyoruz" dedi. Erdoğan, mimar Brigitte Weber ile çalıştıklarını ifade ederek, her detayın önce fonksiyon, sonra estetik' anlayışıyla tasarlandığını vurguladı. 




Hürriyet Ankara





Haber Yurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik İnşaat, Ankara Çayyolunun tam merkezinde yeni bir Next Level'a imza atıyor. Next Level tasarım anlayışı, sıra dışı mimarisi ve detaylardaki inceliğiyle Ankara'ya değer katacak olan Next Level Çayyolu. her zevke uygun 429 konut ve altı mağazadan oluşuyor. Toplam arsa alanı 42 bin 184 metrekare, inşaat alanı ise 166 bin metrekare olan Next Level Çayyolu, 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiyor. Mart 2016'da inşaatına başlanan Next Level Çayyolunun 2018'in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 


Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu'nda sadece bir konut projesi değil, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. Çayyolu'nun Ankara'nın en hızlı gelişen ve değer kazanan önemli konut bölgelerinden biri olduğunu hatırlatan Fatih Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Next Level Ankara'nın başarısı sonucunda gelen yoğun istek üzerine Next Level tarzım bir konut projesine taşıma fikri ortaya çıktı. Ardından, konut projesi talep edenlerin beklentilerine cevap verebilecek ve aile yaşamına uygun en iyi araziyi araştırdık. Ankara'nın en önemli konut bölgesi Çayyolu'nda, Çayyolu Rekreasyon Vadisi'nin içindeki arazide projeyi geliştirmeye karar verdik. Hem şehrin olanaklarının içinde hem de şehrin karmaşasının dışında, doğayla iç içe bir yaşam vaat eden Next Level Çayyolu, pek çok üniversiteye, özel okula, sosyal yaşam alanlarına ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor." Next Level Çayyolu'nda 429 konutta 92 farklı konut tipi olduğunu belirten Fatih Erdoğan, projenin kendi içinde farklı yaşam alanları barındırdığını ifade etti. Next Level Çayyolu'nda villa, loft, penthouse ve birbirinden farklı birçok daire tipi bulunduğuna dikkat çeken Fatih Erdoğan, "Farklı mimarilerdeki alternatiflerle genç çiftlerden çocuklu ailelere, geniş ve ferah yaşamı sevenlerden fonksiyonelliğe önem verenlere kadar her zevke uygun yaşam tarzını 3+l'den 7,5+2'ye kadar değişen seçeneklerle sunuyoruz" dedi. 


Şehrin içinde doğal yaşam alanı


Next Level Çayyolu'ndaki en büyük keyiflerden birinin de projenin merkezinde yer alan 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı olduğunu ifade eden Fatih Erdoğan, yürüyüş yollan, piknik alanları, açık hava sineması ve dinlenme alanlarının projeye ayrı bir değer katacağını söyledi. 




Yurt Gazetesi




Haber Posta Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Pasifik İnşaat, Ankara'nın en prestijli inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih konut bölgesi Çayyolu'nda 'Next Level Çayyolu'nu hayata geçiriyor. Pasifik Erdoğan, Çayyolu'na değer katacak bir projeye imza attıklarını söyledi.


Mart 2016'da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu'nun, 2018'in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Pasifik inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan. "Next Level Ankara'nın ardından çocuklu ailelerin yaşayabileceği konut projesi talepleri aldık. Next Level tarzını bir konut projesine taşıma fikriyle yola çıktık. Çayyolu'nda bir çok proje yapılıyor, biz Çayyolu'nun Next Level'i sunuyoruz. Çayyolu'na değer katacak bir proje" dedi. Her zevke uygun yaşam tarzı Proje hakkında bilgi veren Erdoğan. Next Level Çayyolu'nun kendi içinde farklı yaşam alanları barındırdığını ve 429 konutta 92 farklı konut tipi olduğunu belirtti. Erdoğan, "Farklı mimarilerdeki alternatiflerle genç çiftlerden çocuklu ailelere kadar her zevke uygun yaşam tarzını 3+1 'den 7,5+2'ye kadar değişen seçeneklerle sunuyoruz" dedi. 


Önce fonksiyon sonra estetik 


Next Level Çayyolu'nda mimar Brigitte Weber ile çalıştıklarını ifade eden Erdoğan, her detayın "önce fonksiyon, sonra estetik' anlayışıyla tasarlandığını belirterek, "Özel teraslar, güzel bahçeler, komşularla sıcak ilişkiler kurmanızı sağlayacak yemek okulu gibi olanaklar, havuz, squash ve kapalı basketbol sahası gibi benzersiz seçenekler, yaşamı kolaylaştıran mağazalar ve projenin ortasında yer alan 5 bin metrekarelik çim etkinlik cilanı ile sakinlerimizin hayatın tadını çıkarmasını amaçladık" diye konuştu. Konutların lansman fiyatının metrekaresi 5 bin TL olarak belirlendi. 




Posta Ankara





Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:



Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik İnşaat, Ankara'nın en prestijli konut bölgesi Çayyolu'nun tam merkezinde yeni bir Next Level'a imza atıyor. Pasifik İnşaat güvencesi ve kalitesi, Next Level tasarım anlayışı, sıra dışı mimarisi ve detaylardaki inceliğiyle Ankara'ya değer katacak olan Next Level Çayyolu, her zevke uygun 429 konut ve altı mağazadan oluşuyor. Toplam arsa alanı 42 bin 184 metrekare, inşaat alanı ise 166 bin metrekare olan Next Level Çayyolu, 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiyor. Projenin 2018'in son çeyreğinde tamamlanacağını belirten Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Bu sadece bir konut projesi değil. her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladık" şeklinde konuştu.


Sabah



Haber Capital Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Pasifik İnşaat, Ankara Çayyolu'nun merkezinde Next Level Çayyolu projesini hayata geçiriyor. 429 konut ve altı mağazadan oluşan projenin toplam arsa alanı ise 42 bin 184 metrekare. 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçen projenin 2018'in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 

Capital

projeye sor



Geri Dön