25 / 04 / 2024

Next Level Loft Ofis Ankara satılık!

Next Level Loft Ofis Ankara satılık!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level Loft Ofis

Next Level Loft Ofis Ankara satılık bağımsız ünitelerin alanları 198 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar ise 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor



Ankara'da Söğütözü'nde hayata geçirilen  Next Level Loft Ofis  projesi,  Pasifik İnşaat  tarafından yükseliyor.Next Level Loft Ofis  Ankara  satılık bağımsız ünitelerin detaylarından önce projeden bahsedelim. 


Next Level Loft Ofis Ankara kapsamında 28 katlı tek blok yer alıyor. Next Level Loft Ofis Ankara projesinin inşaat alanı 40 bin metrekare ve arsa alanı ise 5 bin metrekare olarak belirlendi. 


100 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirilen Next Level Loft Ofis Ankara kapsamında ofisler, rezidans konutlar ve de alışveriş merkezi yer alıyor. 


Next Level Loft Ofis Ankara satılık!


Mimarisinde Brigitte Weber Mimarlık'ın imzasının yer aldığı projede toplam arsa alanı ise 5 bin metrekare olarak tasarlandı. Next Level Loft Ofis Ankara satılık ünitelerin alanları 198 metrekareden başlıyor ve de 250 metrekare alana kadar yükseliyor. 


70 ünitenin yer aldığı Next Level Loft Ofis Ankara satılık ünitelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Next Level Loft Ofis Ankara teslim tarihi 2014 sonu olarak belirlendi. Next Level Loft Ofis Ankara kapsamında 70 bağımsız ünite,  fitness center, güneşlenme terası, 6 bin metrekarelik spor merkezi, basketbol sahası bulunuyor. 


Next Level Loft Ofis Ankara iletişim

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön