25 / 04 / 2024

Next Level Loft Ofis fiyat listesi!

Next Level Loft Ofis fiyat listesi!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level Loft Ofis

Next Level Loft Ofis fiyat listesi kapsamında yer alan bağımsız ünitelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Alanları ise 198 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor



Pasifik İnşaat'ın hayata geçirdiği Next Level Loft Ofis, Ankara'da Söğütözü'nde yükseliyor. Başkentin ilk loft ofis projesi olan Next Level Loft Ofis fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Next Level Loft Ofis  Ankara  kapsamında rezidans daireler, ofisler ve alışveriş merkezi yer alıyor. Karma kullanımlı proje, Next Level'ın yanında yükseliyor. 


100 milyon TL’lik yatırımla yükselen Ankara  Next Level Loft Ofis  projesinin toplam arsa alanı 5 bin metrekare ve de inşaat alanı ise 40 bin metrekare olarak belirlendi. 


28 kattan meydana gelen tek bloktan oluşan Next Level Loft Ofis Söğütözü'nün mimarisinde Brigitte Weber Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 


Next Level Loft Ofis fiyat listesi!

Next Level Loft Ofis fiyat listesi kapsamında fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Next Level Loft Ofis Ankara teslim tarihi ise 2014 sonu olarak belirlendi. Projeye 2013 Şubat'ta başlandı. 


Pasifik Next Level Loft Ofis projesinde 198 metrekare ile 250 metrekare arasında alana sahip 70 ünite bulunuyor. Next Level Loft Ofis Rezidans kapsamında 6 bin metrekarelik spor merkezi, fitness center, basketbol sahası, cadde mağazaları ve güneşlenme terası bulunuyor.  


Next Level Loft Ofis fiyat listesi!


Pasifik Next Level Loft Ofis Ankara projesinde mimari ile yüksek tavan, galeri boşlukları, cephedeki geniş cam uygulamaları ve de doğal ışık sağlandı. 


Next Level Loft Ofis Ankara iletişim

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön