26 / 04 / 2024

Next Level Loft Ofis iletişim!

Next Level Loft Ofis iletişim!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level Loft Ofis

Next Level Loft Ofis iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 284 47 47 olarak belirlendi. Next Level Loft Ofis Ankara'da bağımsız ünitelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor



Next Level Loft Ofis iletişim bilgileri öncesinde projenin genel bilgilerinden bahsedelim...  Next Level Loft Ofis  projesi,  Ankara  Söğütözü'nde inşa ediliyor. 


Next Level Loft Ofis Ankara,  Pasifik İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Next Level Loft Ofis Söğütözü projesi, Ankara'nın ilk loft projesi olarak yükseliyor. 


100 milyon liralık yatırım bedeline sahip olan Pasifik İnşaat Next Level Loft Ofis'in toplam arsa alanı 5 bin metrekare ve inşaat alanı ise 40 bin metrekare olarak belirlendi. 


Next Level Loft Ofis iletişim!


Next Level Loft Ofis Ankara satış fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor.  Proje kapsamında 28 kattan meydana gelen tek blok bulunuyor. 


Pasifik İnşaat Next Level Loft projesinde rezidanslar, ofisler ve alışveriş merkezi bulunuyor. Projenin mimarisinde Brigitte Weber Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 


Next Level Loft Ofis Ankara teslim tarihi 2014 senesinin sonu olarak planlanıyor. Projede toplam 70 bağımsız ünite bulunuyor. Next Level Loft Ofis iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 284 47 47 olarak belirlendi. 


Next Level Loft Ofis Ankara Rezidans kapsamında bağımsız ünitelerin alanları 198 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. Projede cadde mağazaları, 6 bin metrekarelik spor merkezi, basketbol sahası, fitness center ve güneşlenme terası bulunuyor. 



Next Level Loft Ofis iletişim!

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön