29 / 03 / 2024

Next Level Loft Ofis teslim tarihi!

Next Level Loft Ofis teslim tarihi!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level Loft Ofis

Next Level Loft Ofis teslim tarihi olarak 2014 senesi belirlendi. Ankara'da yer alan Next Level Loft Ofis projesi kapsamında teslimlerin 2014 senesinin sonunda yapılması planlanıyor



Next Level Loft Ofis, Ankara'da Söğütözü'nde  Pasifik İnşaat  tarafından yükseliyor. Next Level Loft Ofis teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Başkentin ilk loft projesi olan  Next Level Loft Ofis  Ankara'da ofisler ve alışveriş merkezinin yanı sıra rezidans daireler bulunuyor. 


Next Level Loft Ofis Söğütözü toplamda 100 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede 28 katlı tek blok bulunuyor. 


Toplamda 5 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Next Level Loft Ofis Rezidans kapsamında toplam inşaat alanı ise 40 bin metrekare olarak belirlendi. 


Brigitte Weber Mimarlık tarafından mimarisi yapılan projede mimari ayrıntılarla geniş cam uygulamaları ve yüksek tavan sayesinde daha çok doğal ışık sağlanmış durumda. 



 Next Level Loft Ofis teslim tarihi!


Next Level Loft Ofis teslim tarihi!

Next Level Loft Ofis teslim tarihi olarak 2014 senesinin sonu belirlendi. Proje kapsamında çalışmalar 2013 yılının Şubat ayında başlamıştı. 


Next Level Loft Ofis satış fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Next Level Loft Ofis satılık bağımsız ünitelerin alanları 198 metrekareden başlıyor ve 250 metrekareye kadar yükseliyor. 


70 üniteden meydana gelen Pasifik İnşaat Next Level Loft Ofis projesi kapsamında güneşlenme terası, 6 bin metrekarelik spor merkezi, basketbol sahası, cadde mağazaları ve fitness center bulunuyor. 


Pasifik İnşaat Next Level Loft Ofis iletişim

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön