25 / 04 / 2024

NG Kütahya Seramik, Çorlu'da yeni showhouse'nu açtı!

NG Kütahya Seramik, Çorlu'da yeni showhouse'nu açtı!

NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın yeni showhouse’u dün görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılanlar, NG Kütahya Seramik’in son trend tasarımlarını, yenilikleri ve göz alıcı ürünlerini inceleme şansı yakaladı...



Dün Çorlu’da görkemli bir açılış gerçekleşti. NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın 1500 metrekarelik yeni showhouse’u saat 13:00’da başlayan törenle hizmete açıldı. Kırcalı Yapı’nın sahibi Melahat Kırcalı ve Mahmut Kırcalı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen, Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve bölgenin ileri gelenlerinin de katıldığı açılış töreninde NG Kütahya Seramik’in göz alıcı ürünleri yoğun ilgi gördü.


50’nin üzerinde canlı mekanın yer aldığı bu görkemli showhouse’da NG Kütahya Seramik’in Origitile Koleksiyonu’nun en son örnekleri, “seramiğin geleceği” olarak tanımlanan ve altıgen formların mükemmel uyumunu sergileyen Nexus serisi, dünyaca ünlü IF Product Design 2011 ve Red Dot Design Award Best Of The Best 2011 tasarım ödüllerinin sahibi Versatile ve cam dünyasının en son güzellikleri Brezza koleksiyonları da sergileniyor.


Geri Dön