25 / 04 / 2024

Nicolas Cage'in İngiltere'deki şatosu 10 milyon dolar!

Nicolas Cage'in İngiltere'deki şatosu 10 milyon dolar!

Ev satıp, şato alan Hollywood'un en zengin aktörlerinden Nicolas Cage'in, parasını ilginç yerlere harcadığı ortaya çıktı



Hollywood'un en zengin aktörlerinden birisi olmasına rağmen son dönemde nakit sıkıntısı çektiği söylenen Nicolas Cage'in parasını ilginç yerlere harcadığı ortaya çıktı!

ŞATOSU 10 MİLYON dolar
Us dergisinin haberine göre; geçtiğimiz yıl 40 milyon dolar kazanan ancak bu paraya rağmen 6 milyon dolarlık vergi borcu bulunan ünlü aktör, parasını değişik yerlerde aldığı şato ve hobilerine yatırıyor. Bahamalar'daki adalarının yanı sıra; malikane yerine şato tercih eden ve son olarak İngiltere'de aldığı bu 10 milyon dolarlık şatosuyla dikkat çeken Cage, ne isterse almaktan çekinmiyor. Arabalara düşkün olan, Ferrari'si dışında geniş bir araba koleksiyonu olan Cage, şatoların bahçelerinde midilli yetiştirmeyi çok seviyor. İlginç hayvanlara da ilgi duyan Cage, albino yılan besliyor. İki adet lüks yatı bulunan Cage, 2007 yılında dört yaşındaki oğlu Kal-el için aldığı dinozor fosiliyle dikkat çekiyor. Fosile tam 276 bin dolar ödeyen ünlü aktör, bu fosili şatolarından birinde saklıyor.
Sabah


Geri Dön