25 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir Kuzey'de metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Nidakule Ataşehir Kuzey'de metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidakule Ataşehir Kuzey

Nidakule Ataşehir'in ilk etabı olan Nidakule Ataşehir Kuzey'de yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 5.500 TL +KDV'den başlıyor. Proje; akıllı bina sistemi ile yükseliyor...



Nidakule projesi, Ataşehir'de Anadolu Yakasında  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Emlak Konut GYO işbirliğinde Finans Merkezi'nde yükselen projede 190 ofis, 21 ticari alan ile 1 konferans salonu bulunacak. 


A plus ofis projesi olan Nidakule Ataşehir Kuzey, 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofisler ile mağaza ve dükkanların yer alacağı podyumdan meydana gelecek. Proje toplamda 13 bin 20 metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. 


Nidakule Ataşehir Kuzey de metrekaresi 5 bin 500 TL den başlayan fiyatlarla!


Nidakule Ataşehir Kuzey satılık ofis seçenekleri de 135 metrekareden başlıyor ve 1.150 metrekareye kadar yükseliyor. Nidakule Ataşehir Kuzey'in mimarisinde Swanke Hayden Connell Architects'in imzası bulunuyor. 


Nidakule Ataşehir Kuzey satış fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Nidakule Ataşehir'in ilk etabı olan Nidakule Ataşehir Kuzey'de 6 bin 200 metrekarelik teras bahçesi bulunuyor. 


Yoğun peyzaj alanlarından meydana gelen  Nidakule Ataşehir Kuzey  projesi, Leed Gold Sertifikası kriterleri doğrultusunda inşa ediliyor. Nidakule Ataşehir Kuzey'de ayrıca Building Management System yani akıllı bina sistemi kullanılıyor. 


Nidakule Ataşehir Kuzey'de ofislerin brüt tavan yüksekliği 4.20 metre. Nidakule Ataşehir Kuzey'de jeneratörler, oyun alanları, otopark, sosyal alanlar ve 230 kişilik konferans merkezi de yer alacak. 



Nidakule Ataşehir Kuzey de metrekaresi 5 bin 500 TL den başlayan fiyatlarla!


Nidakule Ataşehir Kuzey teslim tarihi 30 Haziran 2016 olarak belirlendi. 

Nidakule Ataşehir Kuzey ulaşım: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir Kuzey iletişim

Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön