20 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir Evleri satış fiyatları!

Nidapark Başakşehir Evleri satış fiyatları!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Nidapark Başakşehir Evleri satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Konut ve ticari birimlerden meydana gelen projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sunuluyor.



Nidapark Başakşehir Rezidans 5 blok halinde inşa ediliyor.  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılı Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Nidapark Başakşehir Evleri satış fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar bulunuyor. 


Tahincioğlu Başakşehir Nidapark'ta çok amaçlı salon, yüzme havuzları, otopark, spor alanları, hamam, sauna, çocuk oyun alanlar, fitness gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabilen  Nidapark Başakşehir  Konutları'nın alanları 58,78 - 209,48 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Nidapark Başakşehir Evleri satış fiyatları 522 bin TL'den başlıyor. Toplamda 348 tane daire ve 48 tane ticari alandan oluşan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Nidapark Başakşehir adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Başakşehir Nidapark satış ofisi

Telefon: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön