28 / 03 / 2024

Nidapark Başakşehir satılık daire!

Nidapark Başakşehir satılık daire!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Konum bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında bulunan projede teslimler Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.



Toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak olan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak olan proje  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilecek.


Daire büyüklüklerinin 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede ödeme planı kapsamında 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor.


Nidapark Başakşehir satılık daire fiyatları 459 bin liradan başlıyor. Teslimlerin Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen proje Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak.


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön