28 / 03 / 2024

Nidapark Başakşehir satış fiyatları!

Nidapark Başakşehir satış fiyatları!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Proje 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Nidapark Başakşehir satış fiyatları 459 bin liradan başlıyor.



Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan projede daire büyüklükleri 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak olan proje ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak.


Toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak olan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Nidapark Başakşehir satış fiyatları 459 bin liradan başlangıç gösteriyor. Teslimlerin Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede ödeme planı kapsamında 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor.  


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön