24 / 04 / 2024

Nidapark Beşikta Sign of the City Awards'ta ödül aldı!

Nidapark Beşikta Sign of the City Awards'ta ödül aldı!

İSTANBUL Beşiktaş'ta konumlanan, samimi mahalle hayatı yaratma hedefiyle inşa edilen 'Nidapark Beşiktaş', Sign of the City Awards gecesinde 'Devam Eden En İyi Rezidans Ödülü'nü kazandı. Projede 58 rezidans daire yer alıyor.



İSTANBUL Beşiktaş'ta konumlanan, samimi mahalle hayatı yaratma hedefiyle inşa edilen 'Nidapark Beşiktaş', Sign of the City Awards gecesinde 'Devam Eden En İyi Rezidans Ödülü'nü kazandı. Projede 58 rezidans daire yer alıyor. 


TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Sign of the City Awards'da "Devanı Eden En İyi Rezidans" kategorisinde ödüle layık görüldü. 6 Kasım'da gerçekleştirilen törende, Nidapark Beşiktaş'ın ödülünü Tahincioğlu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar aldı. Beşiktaş'ta Ihlamur Caddesi üzerinde bulunan Nidapark Beşiktaş, Beşiktaş iskelesine yürüme mesafesinde. Boğaziçi Köprüsü bağlantı yoluna ise 250 metre uzaklıktaki konumu sayesinde konut sahiplerine İstanbul'un her noktasına rahat ulaşım imkanı sunuyor. 


BALKON VE TERASLI EVLER

36 metrekare ile 79 metrekare arasında değişen stüdyo. 64 metrekare ile 78 metrekare arasında değişen 1 + 1 ve 108 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen 2+1 seçeneklerinin tasarlandığı toplam 58 rezidans dairesi bulunan Nidapark Beşiktaş'ın Boğaza yakın konumuyla öne çıkıyor. Çevresindeki binalarla Çatıda havuz keyfi NİDAPARK Beşiktaş, çatı katında, boğazın gece ve gündüz siluetlerini harmanlayan, insanların bir yandan yüzerken bir yandan da adalar manzarasını seyredebileceği açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, 200 metrekarenin uyumlu, az katlı ve yatay olarak konumlandırılan projede, hemen her daire bir balkona ve terasa sahip. Projenin iç dekorasyonunda daireler sahiplerine; mutfak ve üzerinde bir fitness salonu, barbeku ve lounge alanları gibi sosyal yaşam alanları ile birlikte daire sakinlerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir alan bulunduruyor. Nidapark Beşiktaş sakinlerinin park sorunu yaşamaması hedefleniyor. Banyo dolaplarından portmantoya: ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı, bulaşık makinesinden çamaşır makinesine, ankastre eşyalarıyla birlikte teslim ediliyor. 


Hedef 700 milyon dolar yatırım

TAHİNCİOĞLU Holding, 1965 başlattığı inşaat ve gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini. 2006 yılında kurduğu Tahincioğlu Gayrimenkul inşaat ve Turizm AŞ şirketi altında topladı. Tahincioğlu Gayrimenkul, perakende, ofis ve konut projelerinin yanı sıra otellerin inşa ve gayrimenkul geliştirme çalışmalarını yürütüyor. Şirketin tamamlanmış projelerinin inşaat alanı 1.5 milyon metrekareyi geçiyor. 


2013 yılında 175 milyon dolar olarak gerçekleşen toplam yatırım miktarının 2015 yılı sonuna kadar 700 milyon dolara ulaşması hedefleniyor. Bugüne kadar geliştirilen projelerin toplam değeri ise yaklaşık 2.5 milyar dolar. Kentsel dönüşümle de ilgilenen şirket Çengelköy ve Zeytinburnu bölgelerinde de yeni projeler planlıyor. 


Hürriyet Sign of City eki


Geri Dön