29 / 03 / 2024

Nidapark Kayaşehir’in yüzde 35’i satıldı!

Nidapark Kayaşehir’in yüzde 35’i satıldı!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir’de konutlar tüketiciden yoğun ilgi gördü. Yüzde 35’i satılan projede daire fiyatları 499 bin liradan başlıyor. Projenin Haziran 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.



Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesi ile Başakşehir'de hayata geçirdiği lüks konut projesi Nidapark Kayaşehir'de satışlar devam ediyor. Emlak Konut GYO tarafından başlatılan tarihi kampanya kapsamında lansmandan önce ön satışa çıkan ve yoğun ilgi gören projenin yaklaşık yüzde 35'i satıldı. Farklı bölümlerden oluşan ve mülk sahiplerine farklı yaşam alanları sunan Nidapark Kayaşehir'de daire fiyatları KDV dahil 499 bin TL'den başlıyor. Projenin Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. Tahincioğlu, Emlak Konut'un tarihi kampanyasından büyük ilgi gören projeye gelen talepleri karşılamak için kampanya koşullarını daha da cazip hale getirdi. Nidapark Kayaşehir'de yüzde 5'i peşin, altı ay sonra yüzde 12.5 ve on iki ay sonra yüzde 12.5 ara ödemelerle ev sahibi olmak mümkün. Daire fiyatının kalan kısmını ise projede anlaşmalı olduğumuz bankalardan 60 ayda yüzde 0,42'den başlayan cazip faiz oranları ile 120 aya kadar yüzde 0.70 faiz ile vadelendirmek mümkün olabiliyor. Projede peşin alım yapmak isteyenlere ise yüzde 8 indirim imkanı da bulunuyor.


Değeri her geçen gün artıyor

Başakşehir'de her metrekarenin değerinin her geçen gün arttığını belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu "Kayaşehir, en güzel günlerini çok yakında yaşamaya hazırlanıyor. Avrupa yakasının en fazla yatırım yapılan bölgelerinden biri olan Başakşehir, ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla her geçen gün değer kazanıyor" dedi. Nidapark Kayaşehir'in bölgenin değerini artıracağını anlatan Tahincioğlu, "Tarihi kampanyada gerçekleşen satış rakamları bize gösterdi ki doğru stratejiyle doğru noktadayız. Daire fiyatlarının KDV dahil 499 bin TL'den başladığı projemizi Haziran 2018'de teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.


7 bloktan oluşuyor

Nidapark Kayaşehir projesi üç farklı konut etabı alternatifi sunuyor. 7 bloktan oluşan Nidapark Kayaşehir Yakut'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 470 daire yer alıyor. Projeye özel olarak ayrılan sosyal tesisler, kapalı havuz, fitness, yoga, pilates, genç odası, sinema, buhar odası, hamam ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Nidapark Kayaşehir Zümrüt 2+1 ve 3+1 olmak üzere 319 daire 3 konut bloğunda yer alıyor. Diğer bölümlere göre daha az katlı üç blokta 4+1 ve 5+1 olmak üzere 54 daireden oluşan Nidapark Kayaşehir Elmas, hemen önünde yer alan nitelikli peyzajlı parkıyla dikkat çekerken, parka bağlanan teraslar, yasam keyfini artırıyor. Her daireye iki araçlık otopark yeri ayrılan Nidapark Kayaşehir Elmas'ın az katlı bloklardan oluşması, sosyal tesislerin ferahlığı ve kullanım rahatlığını da öne çıkan özelliklerin başında geliyor.


Web: http://www.nidaparkkayasehir.com/


Sabah 


Geri Dön