18 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe güncel fiyat listesi!

Nidapark Seyrantepe güncel fiyat listesi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin alanları 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Nidapark Seyrantepe güncel fiyat listesi..



Nidapark Seyrantepe güncel fiyat listesi bilgisini vermeden önce projeden bahsedelim. Yapılan lansmanla satışa çıkan projede toplam 368 tane daire yer alıyor.


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilen  Nidapark Seyrantepe  projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor.


Nidapark Seyrantepe projesindeki dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Nisapark Seyrantepe projesi lokasyon olarak Türk Telekom Arena Stadı'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede yükseliyor. 


89 bin 171 metrekare alan üzerinde yükselen Nidapark Seyrantepe projesinde 506 araçlık otopark, açık / kapalı yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness center gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Nidapark Seyrantepe güncel fiyat listesi

Nidapark Seyrantepe projesinde dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. Fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Nidapark Seyrantepe nerede?

Adres: Huzur Mah. İmam Çeşme Cad No:6 34418 Seyrantepe SARIYER /  İstanbul 


Nidapark Seyrantepe iletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön