26 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.



Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak olan projede daire tipleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


5 blok şeklinde yükselecek olan  Nidapark Başakşehir  projesinde daire büyüklükleri 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Ortak seçeneklerine göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi donatı alanları bulunuyor.


Toplam 24 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan proje ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak.


Nidapark Başakşehir satılık ev fiyatları 522 bin liradan başlangıç gösteriyor. 120 ay vade fırsatı sağlanan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında kalan bedeli banka kredisiyle taksitlendiriliyor.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön