26 / 04 / 2024

Niğde Kent Meydanı 26 Eylül'de tamamlanacak!

Niğde Kent Meydanı 26 Eylül'de tamamlanacak!

Niğde'de ilklerin altına imza atmaya devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Kent Meydanı projesi 26 Eylül'de tamamlanacak.




Niğde Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu güne Niğde'de kalıcı eserlerin altına imza atan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kent meydanının açılış töreninin Emre Aydın konseriyle yapılacağını belirtti. Her geçen gün projelerini tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.


Kent Meydanı Emre Aydın konseriyle hizmete sunulacak


Niğde'yi kent meydanına kavuşturan projeye imza atan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Kent Meydanı projemiz tamamlanma aşamasında, 26 Eylül de bitimi ile beraber üzerinde Emre Aydın konseri gerçekleşecek. 26 Eylül de vatandaşlarımız araçları içinde otoparkı kullanabilecekler. Eski postaneyi de belediyenin altına taşıyıp o alanı da meydana dahil etmiş olacağız. Çalışmalarımız şu anda devam ediyor. Artık şehrimizin bir meydanı olacak. İlimizde bulunan iki tane Atatürk büstlerinden bir tanesini de meydanımıza ilgililerle görüşerek taşıyacağız. Bugüne kadar törenlerin yapıldığı meydandaki ya da Şahinali Mahallemizdeki Atatürk büstlerinden bir tanesini meydanımıza aldıktan sonra resmi tören ve programların da kent meydanında yapılmasını sağlamış olacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor" dedi.

Niğde Belediyesi


Geri Dön