28 / 03 / 2024

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı gerçekleşti.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı Mili Savunma Bakanı Fikri Işık ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ve Niğde kent protokolünün katılımıyla yapıldı. Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nın açılışında duygu dolu anlar yaşandı. Binlerce vatandaş açılışa Ay Yıldızlı bayrakları sallayarak eşlik etti. Bakan Işık ile Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, şehitlikte Halisdemir’in kabrini de ziyaret etti.


ÖMER HALİSDEMİRLER YETİŞTİRMELİYİZ


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ‘’Şehit Ömer Halisdemir görevini yaptı’’ diyerek, “Hepimiz inanıyoruz ki; cennetin en iyi yerinde Ömerimiz. Ömerler gibi evlatlar yetiştirmeliyiz. Eğer yetiştirirsek geleceğimizden emin oluruz. Böyle hainler çıkmaz. Büyükşehir Belediyesi olarak parkı yaptığımızdan dolayı gurur duyuyoruz. Bu park şehidimizin yaptığının milyonda biri bile olamaz. Biz Halisdemir’in yolunda emin adımlarla Türkiye olarak gelişeceğiz. Bu milletin evlatlarına hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön