29 / 03 / 2024

Nihat Özdemir: Seyrantepe'yi yapacak paramız fazlasıyla var

Nihat Özdemir: Seyrantepe'yi yapacak paramız fazlasıyla var

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, "Seyrantepe'de yapılan G.Saray Stadı'nın ihalesine asla girmezdim. G.Saray yönetimi, taraftarları ve TOKİ rahatsız olur diye girmedim. Yoksa şirketimin o stadı yapacak parası fazlasıyla var" dedi



Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, sahibi olduğu LİMAK Şirketler Grubu'nun, Siirt'te yapılacak olan hidroelektrik santralinin İş Bankası ve Yapı Kredi ile yapılan kredi anlaşmasının imza töreninde BUGÜN'e birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

F.Bahçe hakkında bilinmeyen unsurların yanı sıra karanlıkta kalan birçok noktaya ışık tutan deneyimli yönetici şunları söyledi:

SEMİH ÇOK YETENEKLİ!

 "F.Bahçe'den başlayalım. Bu sezon iyi bir takım kurduk. Türkiye'yi tanıyan bir teknik direktörü takımın başına getirdik. Bu sezon Türkiye Kupası'yla birlikte şampiyonluk ipini de göğüslemek istiyoruz. Kararlıyız ve bunu başaracağız. Manisaspor karşısında iyi bir futbol oynamadık ama son dakika golüyle kazanmayı başardık. Son 11 yılda ligde 4 maçta 12 puan topladığımızı hatırlamıyorum. 6 oyuncumuz Milli Takım'a gitti. Ayrıca Santos ve Guiza da milli oyuncular. 15 günlük ara takıma ilaç gibi gelecek.

 Semih, F.Bahçe'nin çok önemli bir oyuncusu. Şu anda hocamızın futbol anlayışı nedeniyle Semih yedek kalabilir. Semih'in her oyuna girişi bende gol atacağı düşüncesi oluşturuyor. Bir anda rahatlıyorum. O, çok önemli bir futbolcu. Son maçta da Semih oyuna girdiğinde yanımda oturanlara gol atacağını söyledim. Nitekim beni de yanıltmadı."

RAKİPLERİMİZİN İŞLERİNİ YAPAMAM

Başkanımız Aziz Yıldırım'ın 3 sene üst üste şampiyonluk sözü vermesi kesinlikle risk almamıza neden olmadı. Bu yönde yapılan yorumların tümü yanlış. Biz planlı ve programlı şekilde hareket ediyoruz. Türkiye'de bence 3 tane stat var: 1.'si Şükrü Saracoğlu, 2.'si Kayseri Kadir Has Stadı, 3.'sü ise Rize'de yeni yapılan stat. Rize'deki stadın yapımında benim de ortaklığım var. F.Bahçeli yönetici olarak Seyrantepe'de yapılan G.Saray Stadı'nın ihalesine asla girmezdim. G.Saray yönetimi, taraftarları ve  TOKİ  rahatsız olur diye girmedim. Yoksa şirketimin o stadı yapacak parası fazlasıyla var. Ne G.Saray'ın ne de Beşiktaş'ın projelerine girmem.

EMRE'NİN YAPTIKLARI BENİ ÇOK ÜZDÜ

Emre bu seneye iyi hazırlanarak başladı. Emre'nin bu denli formda olduğu dönemlerde kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakması beni çok üzüyor Milli Takım'ın kaptanının daha dikkatli olması gerek. Şu bilinsin ki; Emre'siz F.Bahçe olmaz, olamaz...
Devrim ZENGİ/Bugün


Geri Dön