26 / 04 / 2024

Nihat Sözütek'ten, Adana Sucuzade'ye dönüşüm desteği!

Nihat Sözütek'ten, Adana Sucuzade'ye dönüşüm desteği!

Nihat Sözütek, Seyhan Belediyesi'nin Kent Meydanı yapmak amacıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldığı Sucuzade Mahallesi esnafını ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi, çözüme destek sözü verdi.



Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Seyhan Belediyesi'nin Kent Meydanı yapmak amacıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldığı Sucuzade Mahallesi esnafını ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi, çözüme destek sözü verdi. 


Birlik Başkan Vekilleri,  Adana  Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ile Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz. Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı Ohami Uygunsözlü'nün de bulunduğu ziyarette. Saydam Caddesi'nin batısında yer alan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileyen Başkan Sözütek, Kent Meydanı ve Kentsel Dönüşüm Projesi hakkındaki görüşlerini dinleyerek, şu ana kadar ne gibi gelişmeler yaşandığını, neler istediklerini, kendilerinin neler yapılabileceği hakkında görüş alış verişinde bulundu. Saydam Caddesi üzerinde hizmet veren esnaflar. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve müteahhit firmanın yetkililerinin kendilerini ziyaretlerinde, işyerlerine istimlak bedeli olarak, örneğin 10 metrekare yere 10 bin lira gibi çok komik rakamlar teklif edildiğini, bunun kira ücreti bile olmadığını belirterek, "Belediye kanalı ile bize teklif edilen rakamlar asla kabul edilemez düzeyde. Bu işin bir kanuni. bir de mantık tarafı vardır. Dükkanlarımız küçük ama değerleri yüksektir. Bu işe daha mantıklı ve kabul edilir çözüm bulmak lazım "dediler. 


Adana Egemen Gazetesi


Geri Dön