20 / 04 / 2024

Nihat Zeybekci: Denizli'de konut sorunu çözülecek!

Nihat Zeybekci: Denizli'de konut sorunu çözülecek!

AK Parti olarak Denizli'nin konut sorununu çözeceklerini dile getiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Vatandaşımızı 250 TL taksitle ev sahibi yapacağız. Talebe göre, ihtiyaçlar karşılanıncaya kadar konut yapmaya devam edeceğiz" dedi.



Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'nin konut sorununu kökünden çözeceklerini söyledi. Seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Bakan Zeybekci, kent merkezindeki esnafla bir araya geldi. İstasyon Caddesi ve Babadağlılar İşhanı'ndaki esnafı ziyaret eden Bakan Zeybekci'ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşların birlikte fotoğraf çektirme talebini de geri çevirmeyen Zeybekci, "Biz her zaman sizinleyiz. Her derdinizle dertleniriz. Çare bulmak için çalışırız" dedi.



Öncelik ihtiyaç sahibinin

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Bakan Zeybekci, şöyle konuştu: "Denizli'de vatandaşlarımızın konut sorunu olduğunu biliyoruz. Çünkü biz her zaman vatandaşımızla birlikteyiz. Bu konuda yoğun bir talep var. Önemli bir sorunu çözmek için yola çıktık. Bu konuda inşallah en çok ihtiyacı olanlar öncelikli olacak ve bu evleri vereceğiz."



25 bin adet konut yapılacak

Denizli halkının konutlara ilgi göstermesinin önemli olduğuna da dikkat çeken Bakan Zeybekci, "Halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. AK Parti hükümeti olarak ne söz verdiysek yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Denizli geçmiş yıllarda altyapı, üstyapı, içme suyu, yollar, konut gibi temel taleplerinin karşılanması yönünde büyük sıkıntılar çekti. Ancak 2002 yılından sonra başlayan yatırım hamleleri ve büyümeyle güçlendi. Vatandaşımızı 250 TL taksitle ev sahibi yapacağız. Bu konuda kararlıyız. Şu anda 25 bin konut yapmayı planlıyoruz. Gösterilen ilgiye ve talebe göre, ihtiyaçlar karşılanıncaya kadar konut yaparız" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön