23 / 04 / 2024

Nilüfer Belediyesi'nden kız öğrenci yurdu!

Nilüfer Belediyesi'nden kız öğrenci yurdu!

Odak noktalarından biri de “sosyal belediyecilik” olan Nilüfer Belediyesi, bu alandaki çalışmalarıyla örnek oluyor. Nilüfer Belediyesi’nin yaşama geçireceği Kız Öğrenci Yurdu tamamlandığında öğrenciler huzur ve güven ortamında barınacak.




Odak noktalarından biri de “sosyal belediyecilik” olan Nilüfer Belediyesi, bu alandaki çalışmalarıyla örnek oluyor. 


Nilüfer Belediyesi’nin yaşama geçireceği Kız Öğrenci Yurdu tamamlandığında öğrenciler huzur ve güven ortamında barınırken ailelerinin de gözü arkada kalmayacak. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yapımı devam eden projeleri yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Mustafa Bozbey son olarak Konak Mahallesi’ndeki Nilüfer Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nu gezdi. Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı, Nilüfer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gonca Höyüklü ve ilgili teknik personelin de hazır bulunduğu incelemeler sırasında Başkan Bozbey, gözlemlerini dile getirdi. Yakın zamanda projeyi faaliyete geçirmeyi planladıklarını kaydeden Başkan Bozbey, “90 kişi kapasiteli binamızda kalacak öğrencilerimiz için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Buraya gelecek öğrenciler ailelerinden uzak ortamda olmalarına rağmen, huzurlu, güvenli şekilde yaşamını sürdürebilecek. Sosyal alanlarda da kendilerini güçlendirme imkanı bulacak olan öğrencilerimize ise sadece derslerinde başarılı olmak kalacak. Tüm ayrıntıların düşünüldüğü Nilüfer Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerin ailelerinin de asla gözü arkada kalmayacak” dedi.

2 bin 127 metrekare kapalı alana sahip kız öğrenci yurdu 2’si engelli olmak üzere toplamda 88 kişilik kapasiteye sahip. Kafeterya, etüt odası başta olmak üzere birçok sosyal donatı alanına sahip projenin 2017 yılı başlarında tamamlanması planlanıyor. 



Nilüfer Belediyesi



Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Nilüfer Belediyesi’nininşa edeceği Kız Öğrenci Yurdu tamamlandığında öğrenciler huzur ve güven ortamında barınırken ailelerinin de gözü arkada kalmayacak. 


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yapımı devam eden projeleri yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Mustafa Bozbey son olarak Konak Mahallesi’ndeki Nilüfer Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nu gezdi. Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı, Nilüfer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gonca Höyüklü ve ilgili teknik personelin de hazır bulunduğu incelemeler sırasında Başkan Bozbey, gözlemlerini dile getirdi.


Yakın zamanda projeyi faaliyete geçirmeyi planladıklarını kaydeden Başkan Bozbey, “90 kişi kapasiteli binamızda kalacak öğrencilerimiz için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Buraya gelecek öğrenciler ailelerinden uzak ortamda olmalarına rağmen, huzurlu, güvenli şekilde yaşamını sürdürebilecek. Sosyal alanlarda da kendilerini güçlendirme imkanı bulacak olan öğrencilerimize ise sadece derslerinde başarılı olmak kalacak. Tüm ayrıntıların düşünüldüğü Nilüfer Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerin ailelerinin de asla gözü arkada kalmayacak” dedi. 



Anayurt



Geri Dön