27 / 04 / 2024

Nisa Otel İşletmesi ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Otel İşletmesi ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Otel İşletmesi ve Turizm Limited Şirketi, Altay Kurtuluş, Abdullah Özen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Nuzhet Efendi Sokak'ta kuruldu.



Nisa Otel İşletmesi ve Turizm Limited Şirketi, Altay Kurtuluş, Abdullah Özen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta kuruldu. 


Nisa Otel İşletmesi ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; OTEL   Turizme yönelik otel, motel,bar,pansiyon, kamping, tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. TURİZM a. yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. her türlü seyahat acanteleri kurmak, kurulmuş acantelere ortak olmak. c. Ucak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yeri açmak. d. Hertürlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 



Geri Dön