20 / 04 / 2024

Nispetiye On projesinde metrekaresi 9 bin liraya!

 Nispetiye On projesinde metrekaresi 9 bin liraya!

Etiler’de inşa edilen Nispetiye On projesi kentsel dönüşümle hareketlendi. Projede metrekare birim fiyatları 9 bin lira seviyesine yükseldi...



Atlas İnşaat-Renkyol-Birincioğlu ve Kapıcıoğlu İnşaat ortaklığıyla Etiler’de inşa edilen Nispetiye On ile birbirleriyle dargın olan iki bloklu apartmanda konu dönüşüm olunca ve inşaat şirketinde mutabakat sağlanınca dargınlık da kalmadı. 

Atlas İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, “Biz Nispetiye On projesine başlayınca bölgeden bize çok fazla talep gelmeye başladı. Dargınları bile farkına varmadan barıştırmışız” dedi.

Nispetiye On’da metrekare fiyatları 9 bin lira ile 11 bin dolar seviyesine yükseldi. Kısa sürede yatırımcısına yüzde 12,5’lik kazanç sağlayan proje; 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor. Proje kapsamında 92 rezidans daire  ve ticari üniteler bulunuyor. 

Projede ayrıca kiralama sistemi ile dışarıya da hizmet verecek olan özel davet odası, kalabalık misafirlerin konaklamasına imkan tanıyan konaklama odaları, gamer odası, çocuk oyun odası ve terasta panoramik bir barbekü odası bulunuyor.

HABER: EMİNE AÇAR - BUGÜN GAZETESİ 



Geri Dön