20 / 04 / 2024

Nitran İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Nitran İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Penbedudak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Nitran İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Penbedudak tarafından kuruldu. 


Nitran İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. c.Her türlümimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. d.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. e.Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,




Geri Dön