24 / 04 / 2024

Niyazi Güllü, Akdeniz Bölgesi'nde yatırımlarını artıracak!

Niyazi Güllü, Akdeniz Bölgesi'nde yatırımlarını artıracak!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe gelecek beş yıl içinde Akdeniz Bölgesi'ndeki çalışmalarını artırmayı planladıklarını kaydeden Niyazi Güllü, bu süre içinde hizmet standartlarını sektör ortalamasının üzerine çıkaracaklarını söyledi.



Arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımı hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, Akdeniz Bölgesi'ne odaklanacak. 1998 yılından 2014'e kadar Kahramanmaraş'ta inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Niyazi Güllü Gayrimenkul Şirket Müdürü Niyazi Güllü, 2014 yılı itibarıyla profesyonel gayrimenkul ve danışmalık hizmetlerine başladıklarını bildirdi. Gelecek beş yıl içinde Akdeniz Bölgesi'ndeki çalışmalarını artıracaklarını kaydeden Güllü, bu süre içinde standartların üzerine çıkacaklarını iddia etti. 



Gayrimenkul sektöründe, gayrimenkul değerlendirmesi, alım-satımı ve topraktan satışlar yaptıklarını kaydeden Niyazi Güllü. OSB ve sanayi bölgelerinde arsaları ticari amaçlı yatırımcılara sunduklarını iletti. Kaliteyi ön planda tutarak hizmet verdiklerini dile getiren Güllü, bakış açılarında profesyonellikten taviz vermediklerini söyledi. Müşterileriyle yan yana yürüdüklerinin altını çizen Güllü, "Yatırımcı bir adım önde başlarken biz de gayrimenkul firması olarak misyon ve vizyonumuzu geliştirmiş ve genişletmiş oluyoruz" diye konuştu. 

Alanında uzman, tecrübeli bir ekiple hizmet verdiklerine değinen Niyazi Güllü, "Web sitemiz ile bireysel ve kurumsal müşterilerimize satışta ve kiralamada yardımcı oluyoruz. 'Siz isteyin biz bulalım' sloganı ile çıktığımız yolda talepleri en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz" dedi. Hizmetlerinin satışa kadar olmadığının altını çizen Güllü, satış sonrasında da iş takibi yaptıklarını ifade etti. Güllü, "Hizmet amaçlı bireysel ücretsiz ilan bölümümüz var. Profesyonel ekspertiz ekibimiz ve satış-kiralama sonrasında iş takip ekibimiz bulunuyor. Biz satış ya da kiralama yaptıktan sonra işimiz bitmiş gibi algılamıyoruz" açıklamasında bulundu. Güllü, her türlü kurumsal hizmet danışmanlığı yaptıklarını da dile getirdi. 




"Online sitemiz yayına girdi" 

Türkiye'nin önde g'elen online gayrimenkul siteleri arasına girmeyi amaçladıklarını dile getiren Niyazi Güllü, online sitenin yayına girdiğini ve olumlu gelişmeler kaydettiklerini ifade etti. 2014 ve 2015 yıllarında gayrimenkul sektöründe yaklaşık yüzde 30 oranında artış olduğunu belirten Güllü, "Gerek profesyonel ekibimiz, gerekse gayrimenkul alanında kurduğumuz sitemizle her geçen gün daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Aynı zamanda ekibimizi sürekli genişleterek daha kapsamlı hizmet vermeyi istiyoruz" diye konuştu. 



Dünya Bölge


Geri Dön