28 / 03 / 2024

Niyazi Güllü Gayrimenkul Akdeniz'de yükselecek!

Niyazi Güllü Gayrimenkul Akdeniz'de yükselecek!

Kahramanmaraş'ta arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımında profesyonel hizmet veren, kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, gözünü Akdeniz'e dikti.



Kahramanmaraş'ta kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, gözünü Akdeniz'e dikti.  Arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımında profesyonel hizmet veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, müşterilerine kazançlı ve huzurlu bir gelecek vaat ediyor. Alanlarında üstün kaliteyi ön planda tuttuklarını dile getiren Niyazi Güllü Gayrimenkul Şirket Müdürü' Niyazi Güllü, profesyonel bakış açısı, deneyimli kadrosu ve üstün fotoğraf çekimleriyle de hizmetlerinde kaliteyi sürdürdüklerini kaydetti. 

1998 yılından 2014'e kadar geçen süre içerisinde Kahramanmaraş'ta inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Niyazi Güllü, 2014 yılından sonra profesyonel gayrimenkul ve danışmalık hizmetlerine başladı. Gayrimenkul sektöründe, gayrimenkul değerlendirmesi, alım-satımı ve topraktan satışlar yaptıklarını belirten Güllü, OSB ve sanayi bölgelerinde de ticari sınıflar için arsaları ticari amaçlı olarak yatırımcılara sunduklarını kaydetti. "Böylece hem yatırımcı bir adım önde başlarken bizde gayrimenkul firması olarak misyon ve vizyonumuzu geliştirmiş ve genişletmiş oluyoruz" diyen Güllü, müşterileriyle yan yana yürüdüklerinin altını çizdi. 


"SİZ İSTEYİN BİZ BULALIM" 

Niyazi Güllü Gayrimenkulü diğer firmalardan ayıran en önemli özelliklerine değinen Güllü, "Biz alanında uzman, tecrübeli ekibimizle hizmet veriyoruz. VVeb sitemiz ile bireysel ve kurumsal müşterilerimize satışta ve kiralama da yardımcı oluyoruz. 'Siz isteyin biz bulalım' sloganı ile çıkmış olduğumuz yolda talepleri en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Sloganımızın hakkını veriyoruz" dedi. Hizmetlerinin satışa kadar olmadığının altını özellikle çizen Güllü, sonrasında da iş takibi yaptıklarını ifade etti. Güllü, "Hizmet amaçlı bireysel ücretsiz ilan bölümüz var. Profesyonel expertiz ekibimiz ve satış-kiralama sonrasında iş takip ekibimiz mevcut. Yani biz olaya, satışı ya da kiralamayı yaptıktan sonra iş bitmiş gibi bakmıyoruz. Takip ediyoruz" diyerek, her türlü kurumsal hizmet danışmanlığı yaptıklarını da sözlerine ekledi. 



"EKİBİMİZİ HER GEÇEN GÜN GENİŞLETİYORUZ" 

Önümüzdeki beş yıl içerisinde Akdeniz bölgesine hakim olmayı hedefleyen Güllü, o günün standartlarının üstünde olacaklarını ifade etti. Güllü. "Türkiye'nin önde gelen online gayrimenkul siteleri arasında yerimizi alacağımıza inanıyorum. Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul sitelerinin arasında yerimizi almak için çalışmalarımızı tamamladık ve şuanda online site hizmetimiz yayına girdi ve olumlu gelişmeler kaydettik." 2014-2015 yılında gayrimenkul sektöründe yaklaşık yüzde 30 oranında artış olduğunu belirten Güllü, "Gerek profesyonel ekibimiz, gerekse gayrimenkul alanında kurduğumuz kaliteli sitemizle her geçen gün daha iyi bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Aynı zamanda ekibimizi her geçen gün çoğaltarak daha geniş kapsamlı hizmet vermeyi düşünüyoruz ve bununla alakalı çalışmalar yapıyoruz ve gayrimenkul alanında 5 yıl sonraki hedefimiz Akdeniz bölgesine hâkim olmak. Biz firma olarak 5 yıl sonra o günün standartları neyse daha üstünde olacağız" diye konuştu. 



Kahramankent


Geri Dön