26 / 04 / 2024

Nizmak İnşaat Taahhüt Nakliye Hafriyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Nizmak İnşaat Taahhüt Nakliye Hafriyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nizamettin Gül tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.




Nizmak İnşaat Taahhüt Nakliye Hafriyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Nizamettin Gül tarafından kuruldu. 


Nizmak İnşaat Taahhüt Nakliye Hafriyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat ,inşaat taahhüdü ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak.Her türlü inşaat taahhüt işleri; ipotekli, ipoteksiz konut , iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak.Kendi hesabına arazi ve arsalar alabilir. Bunların parsel ifrazını yapıp satabilir. Kat karşılığı arsa alıp kat mülkiyeti yaptırıp inşaat yapıp satabilir, kiraya verebilir,her türlü tadilat , bakım- onarım işleri yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Nizmak İnşaat Taahhüt Nakliye Hafriyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Hasanpaşa Mah.Derici Zeynel Sok.Zafer Apt.No.2 D.3 Kadıköy 


Geri Dön