20 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul satış ofisi!

Nlogo İstanbul satış ofisi!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Logo

Tem Bahçeşehir bağlantısının hemen yanında inşa edilen Nlogo İstanbul Konutları'nde daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Nlogo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.



Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Nlogo İstanbul Evleri 2 bin 519 adet konut ve 59 adet ticari birimden oluşuyor. Proje İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor.


Nlogo İstanbul'da yer alan konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 149 metrekare arasında değişiyor.


Nlogo İstanbul satış ofisi ile 444 40 27 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Projenin kampanyası kapsamında 39 bin TL peşinat ile daire sahibi olabilmek mümkün. 


Satışları devam eden Esenyurt Nlogo İsyanbul'un inşaat alanı 310 bin metrekare olarak belirlendi. Proje 59 dükkanın yer aldığı Cadde İstanbul'a da ev sahipliği yapıyor. 


NLogo Esenyurt'ta yüzme havuzu, spor alanları, süs havuzları, yürüyüş yolları, kafe, butik alışveriş dükkanları, fitness, sauna, rekreasyon alanları, Türk hamamı, sinema salonu, çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Nlogo İstanbul satış ofisi

Tel: 444 40 27

Web: www.ozyurtlar.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön