20 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul'dan evini bugünden al taksiti 2017’de öde!

Nlogo İstanbul'dan evini bugünden al taksiti 2017’de öde!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta inşa edilen “Nlogo İstanbul” projesinde geçerli kampanyayla 60 ay vadede “0” faizli kredi imkanıyla satılan konutların taksitlerini 2017’de başlatıyor. İşte kampanyanın ayrıntıları...



Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta inşa edilen “Nlogo İstanbul” projesinde geçerli kampanyayla 60 ay vadede “0” faizli kredi imkanıyla satılan konutların taksitlerini 2017’de başlatıyor. Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul’dan daire alanlar, yüzde 25 peşinat verip, ödemeye 12 ay sonra başlıyor.


Kampanyanın bir ay süreceğini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Kampanyamız pek çok açıdan büyük önem taşıyor. konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1.20’nin üzerine çıktığı bu dönemde, ev alıcısına 60 ay boyunca sıfır faiz imkânı sunuyoruz. Ödemelere tam bir yıl sonra ev tesliminde başlıyoruz. Bu durum açıkçası hem kira hem de ev taksiti ödemekte zorlananlar için büyük avantaj sağlıyor” dedi. Dileyenlerin, banka garantörlüğünde 120 ay vadeli kredi de kullanabileceğine dikkat çeken Özyurt, Nlogo İstanbul’dan peşin daire satın almak isteyenlere de yüzde 15 indirim yaptıklarını vurguladı. 


Milliyet





Geri Dön