19 / 04 / 2024

Nolte, Express Mutfak ile 10 milyon TL ciro yapacak!

Nolte, Express Mutfak ile 10 milyon TL ciro yapacak!

Alman hazır mutfak markası Nolte, "Express Mutfak" tasarımlan ile pazar liderliği için önemli bir hamle gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Nolte Express Serisi Mutfaklar ile 2'nci sırada bulunduğu hazır mutfak pazarında da zirveyi ele geçirmek istiyor



Markanın 2012 yılının başlannda Türkiye pazarına getireceği yeniliklerin başmda ise Express Serisi Mutfaklar geliyor. Genel olarak toplu satışlar için tasarlanan ve üretilen Nolte Express Serisi Mutfaklar, çok daha ekonomik fiyatlarla sunuluyor. Nolte, bu yeni ürünüyle özellikle rezidans projelere girmeyi hedefliyor. Nolte, sadece 2012 yılında 3000 adet saüşı hacmine ulaşarak Express Serisi Mutfaklardan 10 milyon TL ciro elde etmeyi hedefliyor.

Nolte Türkiye CEO'su Sebahattin Gürel, Nolte Express Serisi Mutfaklarla ilgili şunları söyledi: "Ürünün en önemli özelliği diğerlerine göre çok daha ekonomik olması. Tüm gövde ve kapaklarının kenar bantlama detaylarını, gövde arkalıklarının kalınlığını, modül yükseldiklerini ve tasarım alternatiflerinin çok olmasını, Express Serisi Mutfakların en önemli farkları arasında. Express Serisi Mutfaklar, 20 gün gibi kısa bir sürede üretiliyor. Bu da toplu adetlerde, yerli mutfakların bile bu kadar kısa sürede temin edilmesinin zor olduğunu düşünürseniz ithal mutfaklar içinde oldukça iddialı bir süre. Express Serisi Mutfaklar çok yeni olmasına rağmen Çin, Kuveyt ve İspanya gibi ülkeler başta olmak üzere 15 ülkeye ihraç edilmeye başlandı."


Geri Dön