27 / 04 / 2024

Nolte yeni mağazasını Ankara'da açıyor!

Nolte yeni mağazasını Ankara'da açıyor!

 Mutfak ve banyo takımları ile bilinen Alman markası Nolte, İstanbul veBursadan sonra yeni mağazasını Ankara"da açtı. çankaya"da açılışı yapılan mağazasında Nolte, yatak odası ve mutfak modellerini Ankaralıların da beğenisine sundu



çankaya"da boy gösterecek

Almanya"nın sayılı markalarından birisi olan Nolte, 2009 yılı Ekim ayında Türkiye"de açtığı ilk Nolte Home Studio mağazasının ardından satış ağını geliştirmeye devam ederek İstanbul ve Bursa"dan sonra Ankara"da da yeni mağazasıyla müşterileriyle buluştu. Açılış törenine DSP"nin eski Genel Başkanı ve siyasetçi Zeki Sezer"in yanı sıra Genel Enerji"nin CEO"su ve sahibi Mehmet Sepil de ortaklarıyla birlikte katıldı. İstanbul"da Etiler, Erenköy, Avcılar ve Bursa'da mağazası bulunan Nolte, 2011 yılının sonunda mağaza sayısını 18"e çıkartmayı planlıyor.

Tasarım ve ürün çeşidiyle alanında dünyanın önemli markaları arasında yer alan Nolte, akar bant yöntemiyle üretim gerçekleştiren ilk fabrika olması nedeniyle üretim teknolojisinde farklılık oluşturdu. Bu yıl dünyada 50. yılını kutlayan ve standartlarını yükselten marka, mutfak ve yatak odası tasarımlarında önemli bir yere sahip bulunuyor.
Milliyet Emlak


Geri Dön