19 / 04 / 2024

North İstanbul Sarıyer fiyatları!

North İstanbul Sarıyer fiyatları!

Firma: Panaroma Grup

Proje: North İstanbul

174 adet konuttan oluşan North İstanbul Evlerinde yer alan daireler 2013 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. Panaroma İnşaat North İstanbul Sarıyer fiyatları haberimizin devamında yer alıyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde dairelerden meydana gelen  North İstanbul  projesi Sarıyer'de konumlandırılıyor. North İstanbul Sarıyer fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


6 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  North İstanbul projesi Panaroma İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 2013 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan North İstanbul Evlerinde satışlar devam ediyor.


Toplamda 174 adet dairden meydana gelen Sarıyer North İstanbul Konutları Koç Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Göçmen Çiftliği ve Binicilik Tesisleri ve Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü'ne yakın lokasyonda yükseliyor.


North İstanbul Sarıyer fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. North İstanbul projesinin içinde sauna, kafe, yüzme havuzu, fitness center, spa ve voleybol sahası gibi imkanlarda mevcut durumda.


5 katlı 5 bloktan oluşan North İstanbul Sarıyer fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0212 323 01 02 no'lu telefon numarasını arayarak satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Sarıyer North İstanbul  nerede?

North İstanbul  adres:Türkmen Sok. Kasapçayırı Mevki. Sarıyer-İstanbul (Koç Ünv. Batı Yurdu Arkası)


Panaroma Grup North İstanbul iletişim:

Telefon: 0212 323 01 02

Web Adresi: www.northistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön