26 / 04 / 2024

North İstanbul Sarıyer'de metrekaresi 2 bin dolara!

North İstanbul Sarıyer'de metrekaresi 2 bin dolara!

Boğaz ve Maslak hattına 15 dakika mesafede yer alan North İstanbul Sarıyere, 3. köprü bağlantı yolu üzerindeki Çayırbaşı Tüneli ve Hacıosman-Taksim metro istasyonu sayesinde ulaşım son derece rahat ve hızlı



Mayıs 2013 yılında tamamlanması hedeflenen North İstanbul, Sarıyer'de hayata geçiriliyor. Panaroma İnşaat projesi olan North İstanbul, 5 blokta 174 konuttan meydana geliyor. 27 farklı tipte dairenin yer aldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 evler bulunuyor.

27 farklı tipte konuttan oluşan North İstanbul, profesyonel tasarımı kaliteyle buluştururken, İstanbulun zemin yapısı en kuvvetli bölgelerinden birinde, son teknolojiler kullanılarak hazırlanan evinizde çocuklarınıza ve size güvenli, huzur dolu bir dünya sunuyor.

North İstanbul'da konutların metrekare birim fiyatları 2 bin dolar ile 2 bin 500 dolar arasında farklılık gösterirken dairelerin alanları 50 metrekare ile 194 metrekare arasında değişiyor. TEB ve Denizbank ile anlaşmalı olan firma 120 aya 0,98 faiz oranıyla banka kredisi kullandırabiliyor.

North İstanbulun dış cephesindeki modern çizgiler ve kaliteli malzeme seçimleri projenin şıklığını ön plana çıkartıyor. Az katlı yapısıyla yüksek blokların baskısını üzerinizde hissetmeden yaşayabileceğiniz projede, günışığından fazlaca yararlanmanız ve görsel açınızın genişliği için boy cam uygulamalarına yer verildi.

Boğaz ve Maslak hattına 15 dakika mesafede yer alan Sarıyere, 3. köprü bağlantı yolu üzerindeki Çayırbaşı Tüneli ve Hacıosman-Taksim metro istasyonu sayesinde ulaşım son derece rahat ve hızlı.

7/24 güvenlik personeli ve güvenlik otomasyon sistemleriyle güvenliğin sağlanacağı projede kontrollü giriş çıkışlarla site sakinlerinin misafirleri daire sahibinin onayı ile site içerisine alınabiliyor. North İstanbul'da; fitness center, sauna, buhar odası, çok amaçlı ortak kullanım salonu, çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu ve açık hava sineması mevcut.

Satış Ofisi:

Tel: 0212 323 01 02
Faks: 0212 323 09 19
Türkmen Sok. Kasapçayırı Mevki.
Sarıyer İstanbul
(Koç Ünv. Batı Yurdu Arkası)
[email protected]
www.panaromagrup.com
www.northistanbul.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön