25 / 04 / 2024

North İstanbul satılık!

North İstanbul satılık!

Firma: Panaroma Grup

Proje: North İstanbul

North İstanbul satılık konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerinde. Proje Panaroma Grup tarafından Sarıyer'de hayata geçirildi...



5 katlı 5 blok olarak planlanan North İstanbul, Sarıyer'de  Panaroma Grup  tarafından konumlandırılıyor. Projenin inşaat alanı 6 bin metrekare olarak belirlendi.


North İstanbul satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerde satışa sunuluyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor. 


Sarıyer  North İstanbul  Projesi, geniş sosyal imkanlara sahip. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spa, sauna, açık yüzme havuzu, voleybol sahası, basketbol sahası, spa gibi olanaklar bulunuyor.


North İstanbul adres olarak olarak, Göçmen Çiftliği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Binicilik Tesisleri'ne yakın mesafede yükseliyor. Projede teslimlerin ise 2013 Eylül ayında yapılması hedefleniyor.


North İstanbul satılık 


North İstanbul satılık daire fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 850 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor.


North İstanbul satılık!


Sarıyer North İstanbul adres


Adres: Türkmen Sok. Kasapçayırı Mevki. Sarıyer-İstanbul (Koç Ünv. Batı Yurdu Arkası)


Telefon: (0212) 323 01 02

Web Adresi: www.northistanbul.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön