29 / 03 / 2024

Nova Suites Eyüp Mart 2018'de teslim!

Nova Suites Eyüp Mart 2018'de teslim!

Firma: Kize Yapı Grubu

Proje: Nova Suites Eyüp

Kize Yapı Grubu A.Ş tarafından inşa edilen Nova Suites Eyüp projesi 8 katlı tek blokta toplamda 70 bağımsızdan meydana geliyor. Projede 13 adet ticari ünite bulunuyor.




Kize Yapı Grubu A.Ş tarafından inşa edilen  Nova Suites Eyüp  projesi 8 katlı tek blokta toplamda 70 bağımsızdan meydana geliyor. Projede 13 adet ticari ünite bulunuyor. Daireler bloğun 5 katında yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin bulunduğu Nova Suites Eyüp projesinde dairelerin alanları 55 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Proje, 10 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Site Özellikleri: Lobby Hizmeti, Çocuk oyun alanları  Fitness merkezi  Güvenlik Kameralı güvenlik  Kapalı otopark,  Sauna,  sosyal etkinlik alanı.

Bina Özellikler : Çift Asansör, Yangın dolapları ve dedektörleri, Kamera sistemi, Fiber internet, Modern cephe ve iç mekan,   

Konut Özellikleri:  Ankastre beyaz eşya,  Ebeveyn banyosu  Isı pay ölçer  Merkezi ısıtma  İnşaat Teknikleri:  Deprem yönetmeliğine uygun  Yalıtım yönetmeliğine uygun  Yapı denetimi yapılmış  Zemin etüdü yapılmış

NOVA SUITES, konsepti, optimizasyonu ve uygulamasıyla, yine İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan EYÜP’de iş ve aile yaşamını kolaylaştıracak bir bütünlük içinde yeni projeleri hayat geçirmeye çalışıyor.  NOVA SUITES Açık şekilde alternatifsiz olmanın yapıtaşlarını gerçekleştirmiş olduğu projelerle YENİLİK, ÖZGÜNLÜK ve kaliteden ödün vermeden İstanbul’un parlayan yıldız gibi yükselecektir.



İSTANBUL’UN MERKEZİNDE   

NOVA SUITES EYÜP, Uluslararası finans ve iş çevrelerinin yoğun olarak bulunduğu Maslak, Mecidiyeköy, Şişli ve Beşiktaş gibi lokasyonlara yakın eşsiz konumu ve Metro ulaşımı kolaylığıyla kentin tam merkezinde yer alıyor. İstanbul’un yükselen değerlerinden Eyüp ilçesine artı bir değer ve yeni bir yaşam getiriyor.  

 

YENİ BİR DOKUNUŞ YENİ BİR TASARIM 

NOVA SUITES, ayrıcalıklı tasarımıyla yalnızca bir rezidans değil, aynı zamanda yeni bir yaşam tarzı inşa etmeyi hedefliyor. Modern tasarım çizgileriyle, lobby’den başlayarak yeni bir yaşam ilhamı sunuyor. Sanatı bilgi ve deneyimle harmanlayan konsept’iyle rezidans yaşamına farkındalık ve yeni duyarlılık getiriyor” dedi. 



YENİ BİR YAŞAM YENİ BİR ÇEVRE

NOVA SUITES, yeni bir yaşamın yeni bir çevre dokusuyla mümkün olacağını biliyor. 7 / 24 güvenliği, kapalı otoparkı, peyzajı ve alışveriş mağazalarıyla güvenli ve enerjik bir dünya kuruyor.



HEM SOSYAL HEM SPORTMEN 

NOVA SUITES, dinlenebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, keyifli dakikalar geçirebileceğiniz, sağlıklı ve dinamik bir yaşam sürebileceğiniz tüm tesisleri içinde barındırıyor. Ayrıca içinde barındığı ticari alanlarla alışveriş keyfini yanı başınıza taşıyor.

NOVASUITES DAİRELER 

1389 metrekare arsa üzerinde 10.000 metrekare inşaat alanı, 8 kat, 70 adet bağımsız alandan oluşuyor. 55 metrekare ile 208 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuyor. 

Grubumuz 1998 yılında inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Uzun bir süre Eyüp, Kağıthane ve Gaziosmanpaşa bölgelerinde konut projeleri gerçekleştirerek 2004 yılından itibaren İstanbul’un yatırım değeri yüksek olan Kemerburgaz – Göktürk bölgesinde Yeshill Göktürk, Lifeİstanbul Günbatısı ve Lifeİstanbul Gündoğusu projelerini hayata geçirmiştir. 2008 yılı itibari ile Eyüp bölgesinde mevcut projeleriyle KYG İNŞAAT olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.





Telefon : 444 9 594

Web: www.kyg.com.tr



projeye sor



Geri Dön