19 / 04 / 2024

Novada Ataşehir AVM'de Kanz mağazası açıldı!

Novada Ataşehir AVM'de Kanz mağazası açıldı!

Çocuk giyiminde 0-14 yaş dünya markaları, özel koleksiyonları ile artık İstanbul Novada Ataşehir AVM’ de birbirinden renkli bebek çocuk koleksiyonları Kanz mağazasında sizi bekliyor...



Çocuk giyiminde 0-14 yaş dünya markaları, özel koleksiyonları ile artık İstanbul Novada Ataşehir AVM’de… Birbirinden renkli bebek çocuk koleksiyonları Kanz mağazasında sizi bekliyor.

 

İstanbul Novada Ataşehir AVM’de yeni açılan Kanz Mağazası’nda dünya çocuk modasının öncü markaları Kanz, Pampolina, Steiff ve Doll özel koleksiyonları ile farklı stillerde seçenekler sunuyor.

 

Kanz Mağazası’ndaki bebek çocuk koleksiyonlarında, trend ve özgün tasarımları buluşturan, birbiriyle uyumlu ve kullanımı kolay ürünlerin yanı sıra hem çocukların, hem de büyüklerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan giysiler de yer alıyor.

 

Kanz Mağazası’nda hem spor hem de tatil şıklığını yaşatacak ürünlerin bulunduğu ‘Sea Cup’ 1-6 yaş grubundaki küçük beylerin vazgeçilmezi olacak. Modayı yakından takip eden, şıklığından ödün vermeyen minik kızlar yeni sezon da ‘Little Darling’i seçecek.

 

Annelerin bebeğini büyütürken yıllarca güvenle ve huzurla kullanabileceği  Doll marka araç gereçlere de Kanz Mağazası’ndan ulaşabilirsiniz. Hem büyüklerin hem miniklerin konforu düşünülerek üretilen Doll bebek arabaları, oto koltukları, park yataklar, mama sandalyeleri, salıncaklar ve daha fazlası Novada Ataşehir AVM Kanz mağazasında sizleri bekliyor.


Geri Dön