19 / 04 / 2024

Novada Edremit AVM açıldı!

Novada Edremit AVM açıldı!

Türkiye’nin alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki öncü firmalarından Turkmall ile Bursa’nın önde gelen kuruluşlarından Orakçı Şirketler Grubu’nun ortaklaşa gerçekleştirdiği Novada Edremit kapılarını açtı.



Balıkesir’in en büyük ilçelerinden biri olan Edremit’te açılan Novada Edremit, birinci fazında ziyaretçileri ile buluşturduğu 25 marka ile yakın çevresinde 600 bin, yaz aylarında ise yaklaşık 2,5 milyona yakın bir nüfusun alışveriş ihtiyacını karşılayacak. Gelecek yıl açılacak olan ikinci fazı ile birlikte toplamda 65 markaya ulaşacak olan Novada Edremit, Edremit ve Akçay’ın yanı sıra Güre, Altınoluk, Küçükkuyu, Burhaniye, Ören, Havran ve Ayvalık gibi körfez çevresinde yer alan diğer bölgelere de hitap ederek, ulusal ve uluslararası yeni markaların yer aldığı mağazaları ve renkli etkinlikleri ile ziyaretçileri için yeni bir yaşam merkezi olacak.

Toplam 25 bin metrekare kiralanabilir alanında, 2 bin 500 metrekarelik süpermarket, ulusal ve uluslararası markaların yer aldığı yaklaşık 16 bin metrekarelik perakende mağazaları, farklı yaş gruplarına hitap eden eğlence alanları ve sineması ile Kuzey Ege bölgesi Novada Edremit’e kavuşmuş oldu. Körfez çevresine renk katacak zengin marka karmasının yanı sıra Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerinin bir arada olacağı restoran ve kafeleri ile de dikkat çeken Novada Edremit; Ege mimarisinin hakim olduğu açık hava konseptinde pek çok markayı ziyaretçisi ile buluşturacak.

Carrefour ve Teknosa’nın yanı sıra, erkek ve kadın giyiminde öncü markalardan DeFacto, Adl, Mavi, Kiğılı, Vena, Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, Codentry ve Love My Body 9 Temmuz’dan itibaren Novada Edremit’teki mağazalar arasında yerini alıyor. Spor giyimin sevilen markalarından Columbia ve Mustang ile ayakkabı sektörünün en güçlülerinden Hotiç ve Deri-İş de Novada Edremit’te açılan diğer markalar arasında bulunuyor. Ev dekorasyonu ve tekstilinin güçlü markaları Mudo Concept, English Home, Karaca ve White & Beige de Toyzz Shop, Gratis ve Atasun Optik ile birlikte Novada Edremit’te hizmet vermeye başlayacak.

Novada Edremit’in açık hava konseptli yeme-içme alanında bulunan restoranlar arasında, Türkiye’nin ünlü fast-food zinciri Burger King ve Edremit’in tanınmış markalarından Narin Kebap’ın yanı sıra bölgeye ilk kez gelen Popeyes, Kufta ve Coffeemania da bulunuyor. Çocuk ve yetişkinlere özel eğlence alanı Novada Eğlence Parkı ise yazlık sinemanın yanında, Macera Gemisi, Basketli Trambolin, Dev Dart, Rodeo, Basketino ve Şut Becerisi gibi çocuk oyun parkurları ile Novada Edremit’te yaşam ve eğlence konseptini bir arada sunuyor.


AA


Geri Dön