28 / 03 / 2024

Novada Outlet Konya AVM yarın açılıyor!

Novada Outlet Konya AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.



KONYA'NIN ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Novada Outlet Konya, şehrin modem yerleşim alanlarından biri olan Selçuklu bölgesini daha cazibeli kılacak modem buluşma merkezi olarak 12 Haziranda kapılarını Konyalılara açıyor. 



Ankara-lstanbul karayolunun kesiştiği noktada yer alan Novada Outlet Konya, Selçuklu'nun yeni cazibe merkezi olacak. 



KONYA'YA 100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 


12 Haziran tarihinde hizmete açılacak olan 100 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Novada Outlet Konya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bünyesinde yer alacak olan ulusal ve uluslararası markalan ve modem mimarisi ile bölgenin konforlu ve keyifli alışveriş ihtiyacını karşılayacak. Konya Havalimanı, Selçuk ve Mevlana Üniversiteleri üçgeninde yer alan lokasyonu ile geniş bir üniversiteli kitlesinin de dahil olduğu 2,5 milyon kişiye ulaşan etki alanında şehre yeni bir yaşam tarzı sunan Novada Outlet Konya, şık ve gösterişli mimarisinin yanında, ziyaretçilerinin zengin marka karması, Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini bir arada bulacağı restoran-kafeleri ile de dikkat çekiyor. Novada Outlet Konya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde ulusal ve uluslararası 127 marka bulunacak. 



Anadolu'da Bugün


Geri Dön