28 / 03 / 2024

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.



Turkmall tarafından Şanlıurfa’da hayata geçecek olan Novada Park Şanlıurfa, sektörün heyecanla beklenen yarışması “Sign of the City Awards 2016”nın 9 Kasım’da gerçekleşen töreninde ‘Devam Eden Projeler’ kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ ödülünün sahibi oldu. Toplam 35.300 metrekare sosyal alan ve 16.500 metrekare kiralanabilir alanıyla, 11 Nisan Şehir Parkı'yla mükemmel bir uyum içinde, bir bütün olarak tasarlanan Novada Park Şanlıurfa; alışveriş, yaşam ve eğlenceyi şehrin doğası ile bir araya getiriyor. Novada Park, ulusal ve uluslararası yaklaşık 60 markası ve şehrin en büyük sineması ile Şanlıurfa'nın büyüyen yapısı ve ekonomisine da katkıda bulunacak.


Geniş sosyal alan olanakları ile aktif bir kamusal mekan kompleksi olarak tasarlanan Novada Park Şanlıurfa; canlı, çekici, doğal ve prestijli bir kent parkı olarak şehrin sosyal ve kültürel yaşamına renk getirecek. Park bölgesi içerisinde, çeşitli tema park alanları, oyun, eğlence ve ve ticari alanlar, dini tesis ile otopark alanlarına yer veren proje ile kent parkı, Şanlıurfa halkının ve ziyaretçilerin sosyal ve kültürel yaşamıyla bütünleşecek. Türkiye’de daha önce yapılmamış bir konseptle Turkmall tarafından yeniden düzenlenecek olan park etrafında; mağazalar, restoranlar, kafeler ve satış üniteleri oluşturulurken kültür-sanat etkinlikleri de şehir hayatına renk katacak


Geri Dön